Per Nando

31/03/2021

SEGUIMENT A TOPE!!! TEMPESTES,RUIXATS I FRED A LA VISTA ?☔?⛈❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel núvol el que veiem al satèl·lit sobretot cap a les comarques més centrals i litorals però hui sembla que eixa nuvolositat es trencarà ràpidament i serà un dia prou més assolellat que els passats. Les temperatures continuaran suaus com els últims dies.

Font Avamet

Hui tenim mínimes més fresquetes que les d’ahir inclús amb valors negatius com els -0,6 °C de Xodos o els -0,4,°C de Requena quan són les 5 de la matinada. També valors entre 0 i 2 °C trobem a llocs com la rambla de Mariola a Bocairent o a Vistabella del Maestrat, Enguera, el Toro, Planes,Calles o Morella. A estes hores les mínimes més altes comprenen entre els 14/16 °C a poblacions com Altea, Finestrat,Santa Pola i Callosa d’en Sarrià.

DEMÀ

Demà de nou tindrem més nuvolositat que hui,però que no deixarà precipitacions, de nou les temperatures seran plenament primaverals amb valors pròxims als 25°C sobretot a les comarques més centrals i del sud.

A PARTIR DE DIVENDRES CANVIS

La Borrasca que es situarà al centre peninsular amb aire fred en altura, farà créixer la nuvolositat i deixar tempestes al nostre territori.

Divendres començarà la inestabilitat amb creixement de núvols de vesprada amb ruixats i tempestes que sembla que només afectarien la mitat nord del territori. Les temperatures podrien pujar encara més respecte als dies anteriors.

Dissabte i diumenge les tempestes seran més generals I podran afectar a qualsevol lloc, creixeran a partir de migdia per l’interior i podran avançar fins a la costa sobretot el diumenge, les temperatures baixaran un poc, però no farà fred. Atenció perquè aquestes tempestes seran localment intenses i per tant caldrà vigilar-les amb els models mesoescalars.

Dilluns remetrà la inestabilitat però encara podria escapar-se alguna gota sense massa importància,les temperatures no patiran massa canvis.

A PARTIR DE DIMARTS ES TORNA A COMPLICAR

A partir de dimarts tindrem una important entrada d’aire fred que ens tornarà de nou a l’hivern. Amb una -30 a 5500 metres d’altura i una 0 acaparant quasi tota la península a uns 1500 metres d’altura ja ens diu que passarem de nou de la primavera a l’hivern en un no res. Caldrà seguir les actualitzacions dels models perquè pareix que podria vindre amb inestabilitat i nevades a cotes altes o mitges del nostre territori,per tant sembla que la pròxima setmana també serà moguda.

Com sempre anem seguint-ho i actualitzant,perquè entretinguts anem a estar,fins la nit?☔?⛈?❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando