Per Nando

31/03/2021

CANVI D’ORATGE AMB TEMPESTES I TENDÈNCIES A FRED⛈❄☔?❄⛈☔??❄⛈?

Meteo

Destacats

Bona nit, hui cel prou més assolellat que els dies anteriors, però a partir de divendres anem a patir un canvi d’oratge prou important. Al satèl·lit ja es veu eixa borrasca que guaita per l’oest peninsular i que ens afectarà aquest cap de setmana de Pasqua.

Font Avamet

Temperatures màximes que el dia de hui de nou sobrepassen els 20 °C a molts observatoris, destaquem valors compresos entre els 22 i els 23 °C a Sorita, Altea,Xàtiva, la Vila Joiosa, Sella,Callosa d’en Sarrià, Villena i Xixona. Les més fresquetes de hui entre els 14/15 °C a la Pobla de Benifassà, Vistabella del Maestrat, Xodos,Borriana, Sueca,Agres i Banyeres de Mariola.

MAPA ISOBÀRIC I PREVISIÓ PRÒXIMS DIES

En el mapa Isobàric s’aprecia com la Borrasca té tendència acostar-se cap al centre de la península i per tant això complicarà l’oratge els pròxims dies de Pasqua a casa nostra.

Demà tindrem més nuvolositat que hui, però de moment no esperem precipitacions, les temperatures continuaran amb valors similars a estos dies.

Divendres aquesta borrasca ja se situarà més prop de nosaltres I per tant tindrem més inestabilitat en altura i de cara la vesprada creixeran els primers nuclis que podran deixar tempestes a l’interior nord de València I la província de Castelló, no es descarta també algun ruixat a les serres de la DIÀNIA ( sud de València i nord d’Alacant). Les temperatures pujaran encara un poc més respecte a aquestos dies.

PITJORS DIES DE LA SETMANA

Entre dissabte i diumenge és quan tindrem més fred en altura damunt de nosaltres i per tant més inestabilitat el que afavorira que de cara a migdia comencen a créixer nuclis de tempesta que podran afectar a qualsevol indret del territori Valencià i podran tocar punts del litoral. Aquestes tempestes podran ser fortes i per tant demà amb els models mesoescalars s’orientaran la seua intensitat. Les temperatures baixaran un poc respecte a aquestos dies.

Dilluns sembla que encara quedarien restes d’inestabilitat i de vesprada podran créixer núvols d’evolució que podran deixar algun ruixat o tronada però més localitzats.

TENDÈNCIA A FRED

A partir de dimarts/dimecres sembla que ens entra una massa d’aire més gelada que faria baixar les temperatures, però amb les últimes eixides no es veu tan potent com ahir i també amb poca inestabilitat per a deixar pluges o neu a cotes altes al nostre territori, però sabeu que estem a la primavera i les previsions a més de 4 dies varien més que en altra estació de l’any, per tant continuaré vigilant.

De moment seguirem les tempestes del pròxim llarg pont de Pasqua perquè sembla que podran ser fortes.

Molt bona nit i fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando