Per Nando

30/03/2021

ES CONFIRMEN LES TEMPESTES AL TERRITORI VALENCIÀ ENTRE DIVENDRES I DILLUNS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, de nou el satèl·lit ens mostra nuvolositat prou abundant quan són les 5 de la matinada però centrada a l’oest peninsular on està la Borrasca situada, tambe nuvolositat de tipus baix que es queda centrada en la ¡¡¡DIÀNIA !!!( sud de València I nord d’Alacant) que pareix que es trencarà de cara a migdia, però de nou de vesprada sembla que tornarà a ser abundant a bona part del territori.

Font Avamet

Temperatures que en ningun cas hui s’apropen als 0 °C. Les més baixes a Xodos amb 2,3 °C, el Toro amb 2,4 °C I Agres amb 3,6 °C. Les més altes les trobem a Finestrat amb 18 °C i Santa Pola i Altea amb vora 17 °C.

PREVISIÓ FINS DIJOUS

Fins dijous no tenim canvis importants en l’oratge i continuarà tot igual com aquests dies,cel amb intervals de núvols durant el dia i temperatures suaus.

PREVISIÓ TEMPESTES A PARTIR DE DIVENDRES

Es a partir de divendres quan l’aire fred en altura començarà afectar a bona part de la península i això farà créixer la inestabilitat

Divendres serà un dia més nuvolós i de vesprada creixeran ruixats i tempestes a la mitat nord que podran ser localment moderats o forts. Les temperatures es mantenen altes.

El cap de setmana serà més inestable, de matí tindrem calma, però serà a partir de migdia tant dissabte com diumenge que creixeran ruixats i tempestes des de l’interior I que podran afectar a la costa. Les tempestes tant dissabte com diumenge seran generalitzades I podran afectar a qualsevol indret del territori Valencià. Les temperatures baixen un poc respecte a dies anteriors. Repetisc que no seran pluges continuades durant tot el dia, seran tempestes irregulars que afectaran de vesprada

ELS MAPES CONTINUEN VEIENT UNA PRÒXIMA SETMANA REBOLICADA I AMB FRED.

aire fred a 1500 metres

La pròxima setmana l’Anticicló continuarà lluny de nosaltres i la península continuarà envoltada d’aire fred en altura. Sembla que serà una pròxima setmana més freda amb la possible entrada d’aire fred a totes les altures des de el nord d’Europa i a comparació a esta setmana tindrem que traure de nou la roba d’abric.

Com sempre a seguir-ho dia a dia perquè dia a dia anem actualitzant,moltes gràcies i fins la nit

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando