Per Nando

29/03/2021

TEMPESTES A PARTIR DE DIVENDRES I POSSIBLE ENTRADA FREDA ??⛈☁️?⛅☔❄??⛈☁️?⛅❄

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, cel amb intervals de núvols de nou, però sense cap precipitació,des de fa uns dies estem així I així continuarem fins dijous.

Font Avamet

Temperatures màximes de nou que ronden ja quasi els 25 °C. Destaquem els 24,7 °C de la Vila Joiosa o 24,2 °C de Finestrat, entre 22 i 23 °C trobem localitats com Altea, Xixona o Sella. Les màximes més baixes hui les trobem entre els 12/14 °C a municipis com la Pobla de Benifassà, Vistabella del Maestrat, Agres,Énguera o Bunyol.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES

El mapa Isobàric per als pròxims dies ens mostra que seguim amb Anticicló centrat entre el Mediterrani i Centre Europa que continuarà enviant llevant al nostre territori.

Per tant la previsió fins dijous continua igual amb cel amb intervals de núvols que inclús de matí poden deixar el cel cobert, a partir de migdia més sol. Temperatures suaus amb màximes que podran estar properes o superar els 25 °C sobretot al sud d’Alacant.

A partir de Divendres ja es mostra el mapa isobàric eixe Anticicló entre les Illes Britàniques i Groenlàndia I una borrasca acostant-se al centre de la península.

Per tant a partir de divendres creix el risc de tempestes per l’interior del territori Valencià, però que es podrien fer més generals entre dissabte i diumenge. A partir de dissabte també patirem una baixada notable de les temperatures. Tot açò ho haurem de seguir a partir de dijous/divendres amb els models mesoescalars i anirem concretant les comarques que podran ser més afectades.

TENDÈNCIES

Després de l’episodi de tempestes els models veuen una possible entrada freda important a la península que en un principi vindria acompanyada de mestral i per tant seca i sense precipitació, però açò encara falten molts dies i per tant anirem veient-ho.

De moment és centrem en les tempestes d’aquesta setmana santa que possiblement seran més generals entre el dissabte i diumenge.

Demà actualitzem models,gràcies i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando