Per Nando

28/03/2021

VARIABLE I TEMPESTUOS, L’ORATGE A SETMANA SANTA ⛈⛈⛈⛈⛈☔☔☔☔☔

Meteo

Destacats

Com sempre mirem al cel i el tenim poc nuvolós però amb boires i boirines,ahir inclús la nuvolositat va deixar pluja molt fina o xirimiri que no aplegava quasi ni a sumar

Font Avamet

Hui de nou tenim valors negatius algunes localitats del territori Valencià quan són les 5 de la matinada tenim rondant els -1,5 °C a Vistabella del Maestrat o Xodos,-06 °C a Morella,-0.3 °C a Agres o -0.1 °C a Forcall. Entre 0 i 1 °C positiu tenim poblacions com el Toro, Requena,Castellfabib, Calles,Bocairent o la Torre d’en Besora. Les temperatures mínimes més altes a aquestes hores estan entre 13 i 14 °C i les trobem a l’illa de Tabarca, Altea, Xàbia,Dénia, Pilar de la Foradada, Gandia i Pego.

PREVISIONS

No vaig a penjar els mapes de símbols de tots els dies perquè anem a tindre poques variacions fins dimecres, la situació sinòptica de l’anticicló sobre França o Centre Europa farà que continue el predomini del llevant acumulant alguns núvols poc importants, de nou les temperatures pujaran durant els inicis de la setmana a causa de l’entrada d’una massa d’aire més càlida quedant en valors d’uns 20/25 °C a la majoria d’observatoris.

ELS CANVIS DIVENDRES

A partir de divendres creix la inestabilitat a causa de l’entrada d’aire fred a capes altes en la península, no sembla que serà un episodi de pluges contínues, sembla que seran dies on creixeran tempestes sobretot de vesprada, dies variables, més frescos i amb ruixats irregulars, el típic de les Pasqües.

TENDÈNCIA

També anirem seguint el període final de les Pasqües perquè l’anticicló podria fer de nou de director d’una descàrrega freda sobre la península i de nou amb la tornada de l’hivern. Situació que no sabem com acabarà al nostre territori.

Per tant com sempre seguiment perquè encara que a partir de Divendres sobretot s’inestabilitzara l’oratge amb tempestes que vorem on i de quina manera ens afecten,de moment els hostalers poden estar tranquils perquè no seran pluges ni persistents ni generals. Així i tot anem a seguir-ho tot de ben a prop perquè estem en primavera i xicotets moviments poden variar molt les previsions.

Fins la nit ??☔⛈?☁️

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando