Per Nando

28/03/2021

ACTUALITZACIÓ!!! PASQÜES AMB MÉS FRED I AMB RUIXATS I TEMPESTES ????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, hui també hem tingut un dia amb intervals de núvols, però que de nou no han tingut més transcendència.

Font Avamet

Temperatures màximes que han sobrepassat els 20 °C de nou en observatoris de les comarques més centrals i del sud. Valors entre els 21/22 °C com Xixona, la Vila Joiosa, Crevillent,Finestrat o Altea destaquen amb màximes més baixes i que han estat al voltant dels 12/13 °C com Vistabella del Maestrat el Toro, Agres,Xodos o Vilallonga.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES

Continuarem amb predomini de l’anticicló que afectarà a tot el territori Valencià fins dijous, aquest Anticicló enviarà vent de procedència marítima a tot el territori.

Per tant fins dijous tindrem dies amb estones de nuvolositat abundant però sense pluges, temperatures suaus i molt properes als 25 °C a bona part del territori Valencià.

CANVIS A PARTIR DE DIVENDRES

A partir de divendres tindrem canvis importants al territori Valencià, l’anticicló sobre les Illes Britàniques i Groenlàndia farà que de nou ens entre aire fred a capes mitjanes i altes, això es traduirà amb més fred i amb més inestabilitat al nostre territori amb risc de ruixats i tempestes que anirem veient de quina manera ens afecten. La inestabilitat podria durar totes les Pasqües.

TENDÈNCIES

Les tendències posteriors al cap de setmana de pasqua ens indica que continuarà amb un Anticicló reforçat entre l’Atlàntic i Groenlàndia i amb la possibilitat d’una entrada freda potent que podria tornar a portar l’hivern de veritat.

De moment tot açò són tendències,però el que està clar és que les Pasqües vindran caracteritzades per l’oratge variable,més fresc i inestable al nostre territori.

Fins demà ?☔⛈?☔⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando