Per Nando

27/03/2021

¡¡¡ACTUALITZACIÓ!!! PASQUES INESTABLES ⛈⛈⛈⛈☔☔☔☔☔

Meteo

Destacats

Bon dia!! Ens alcem veient al cel amb cels més tapats, cels que hui presentaran més nuvolositat gràcies al gir del vent a llevant I de la Borrasca que està situada entre les Canàries i el sud-oest peninsular que ens enviarà bandes de núvols sense més importància.

Font Avamet

Hui de nou no trobem cap temperatura negativa a cap indret del territori Valencià. Destaquem els 0.1 °C de Castellfabib, els 0.8 °C de Bocairent (rambla de Mariola) o els 1,5 °C de Vistabella del Maestrat, després temperatures entre 2 i 3 °C com la Puebla de San Miguel,el Toro, la Pobla de Benifassà o Requena. Però també tenim temperatures més càlides a estes hores com els quasi 14 °C com l’illa de Tabarca, Xàbia,Sollana, Alberic,Cullera, Pego,Sueca o Dénia.

Aquest és el mapa de símbols per a tot el cap de setmana, el vent gira a llevant I tindrem més nuvolositat que podria deixar alguna gota molt poc important. Les temperatures màximes baixen de manera destacable i es quedaran entre els 12/18 °C a bona part del territori llevat de la part sud d’Alacant on hui de nou superaran els 20 °C. Demà pugen un poc els valors i podran aplegar als 18/20 °C a més localitats del territori, però serà de nou el sud d’Alacant on superaran els valors de 20/22 °C de màxima.

La pròxima setmana la començarem sense massa canvis amb intervals de núvols que serà molt difícil que deixe alguna gota. El vent continuarà de llevant o inclús de Xaloc, les temperatures tornaran a pujar amb l’entrada d’una massa d’aire més càlida des del nord d’Àfrica.

CANVIS A PARTIR DE DIJOUS SANT

A partir de dijous/divendres Sant s’inestabilitza l’oratge, l ‘Anticicló es reforça i es situarà entre les Illes Britàniques I Groenlàndia produint un corredor d’aire fred a la península, això produirà un descens tèrmic important i el creixement de la inestabilitat. El dia de hui sembla que al nostre territori serien ruixats irregulars sobretot de vesprada i en forma de tempesta sobretot els primers dies de Pasqua, però sense descartar que poguera acabar amb pluges més generals cap a finals de setmana.

Aixi que de nou ens ve una situació interessant que caldrà seguir dia a dia ☁️?⛈☔

Recordem que aquesta nit serà el canvi d’hora i a les 2 adelantarem els rellotges a les 3h. Serà l’últim canvi?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando