Per Nando

26/03/2021

¡¡¡ACTUALITZACIÓ!!! SETMANA DE PASQUA ??⛈☁️⛅???⛈☁️⛅?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Hui de nou cel poc nuvol però ens alcem amb boires denses fruit de la calma Anticiclònica que estem patint.

Font Avamet

Temperatures que a estes hores no trobem cap població amb registre negatiu. A estes hores trobem els rondant els 0 °C a Bocairent (rambla de Mariola) o Requena. Entre 1 i 2 °C a Utiel,,Xodos o Castellfabib. Després trobem Temperatures mínimes molt altes com els 15 °C d’Agres torreta alta, els 14 °C de Benifallim o Benillup o entre 13 i 14 °C a Xàbia, Confrides o Rafal.

PREVISIÓ

Boira densa que es desfarà ràpidament deixant un cel assolellat però amb intervals de núvols que podran deixar hui alguna gota sense importància als Ports I el Baix Maestrat. Temperatures màximes de nou amb valors pròxims als 25°C.

A partir de demà i fruit de l’entrada del llevant baixen les temperatures màximes entre 5 i 8 °C encara que a l’extrem sud podran aplegar vora els 25 °C. De nou intervals de núvols a causa del vent de llevant que podrien deixar alguna gota poc important a les comarques més centrals.

L’oratge per a principis de la setmana vindrà caracteritzat per un Anticicló sobre Centre-Europa i una borrasca entre les Canàries i la península, això farà que tinga’m més núvols i vent de llevant, però de nou entrarà una massa d’aire més càlida que farà pujar els termometres més amunt dels 20 °C a bona part del territori Valencià.

Caldrà seguir els models per als dies de Pasqua perquè de nou el reforçament de l’anticicló Britànic podria fer baixar borrasques cap a les nostres latituds inclús portar més fred a casa nostra, cosa que anirem vigilant I informant durant els pròxims dies, la tendència de moment és clara a què cap a finals de la pròxima setmana podríem tindre més moviment, recorde que són tendències que s’han  de seguir.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando