Per Nando

25/03/2021

ATENCIÓ!!!! LA PRÒXIMA SETMANA SERÀ MÉS INESTABLE I FREDA⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou dia completament ras el que tenim aquestes hores al nostre territori i així continuarà el dia de hui.

Font Avamet

Temperatures aquestes hores que llevat de les zones més interiors que tenim algun valor negatiu la veritat és que fa fresqueta, però tenim molts valors per damunt dels 10 °C a molts observatoris. Destaquem quan són les 6 del matí els-2,7 °C de la rambla de Mariola a Bocairent o els vora-0,5 °C a Morella o Requena. Com a més altes destaquem els 13,6 °C d’Agres a la Torreta Alta on just fa una setmana nevava amb prou força. També destaquem els 12 °C de les Illes Columbretes, de Tàrbena o de l’illa de Tabarca. Valors de més d’11°C a Sella, Cullera,Dénia, Moixent,Xixona o Balones.

PREVISIONS

De nou dia sense massa canvis on el sol serà el protagonista de la jornada,de nou les temperatures màximes podran aplegar prop dels 25°C,el vent bufarà fluix.

Demà l’únic canvi important que tindrem és un poc més de nuvolositat que inclús podria deixar algun ruixat puntual a l’extrem nord del territori, però serien coses molt poc significatives. De nou temperatures sense grans canvis i vent fluix.

El cap de setmana tindrem alguns canvis,amb el desplaçament de l’anticicló cap a França farà que ens entre el vent de llevant,serà el començament d’,uns canvis que podran anar a més la pròxima setmana.

Per tant el cap de setmana tindrem més nuvolositat amb vent de llevant I també patirem una davallada dels termòmetres. Passarem de valors de prop dels 25 °C a valors que podrien quedar-se entre els 14/18 °C de màxima. No descartem la possibilitat d’alguna gota sense importància fruit de l’entrada del vent marítim.

LA TENDÈNCIA A UN EMPITJORAMENT DE L’ORATGE VA CONFIRMANT-SE

Molt atents a les eixides dels models i a les informacions de Meteopoble, perquè de cara a mitjans de la pròxima setmana en avant de nou tindrem un reforçament de l’anticicló a latituds més altes que podria afavorir despenjaments d’aire fred a casa nostra amb la possibilitat de pluges, tampoc es descarta l’entrada d’una altra entrada freda important. Tot açò anirem veient-ho en següents informacions amb les actualitzacions dels models perquè de moment són tendències, però que ja veuen unes pasques mogudes a bona part de la península.

Fins a la nit que actualitzarem models i anirem veient que passa?

Josep Gadea Lorente. Agres el passat dijous.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando