Per Nando

25/03/2021

AMB ELS ULLS PENDENTS PER A PASQUA ?⛈?⛈?⛈??⛈⛈?⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, aquesta vesprada hem tingut un poc més de nuvolositat al sud, però són núvols mitjans i alts que a penes tenen transcendència al nostre territori.

Font Avamet.

Temperatures màximes el dia de hui més que primaverals on destaquem els 26 °C de Redovà o Oriola, els quasi 25 °C de Coix, Requena o Benigànim o els 24 °C a Agres,la Font de la Figuera o Ontinyent.

Dia molt paregut al de hui, si de cas tindrem més nuvolositat que inclús podria deixar alguna gota poc important als Ports o el Baix Maestrat, coses molt poc importants, les temperatures màximes de nou estaran al voltant dels 25 °C a molts observatoris.

CAP DE SETMANA

El cap de setmana tindrem un canvi amb l’entrada del llevant el que farà baixar les temperatures, màximes que podran baixar entre 5 a 8 graus alguns observatoris, tindrem més nuvolositat sense descartar alguna gota molt local i puntual sense importància.

MOLT PENDENTS DELS MODELS PER A PASQÜA

Continue vigilant els models de cara la setmana de Pasqua perquè poden vindre força interessants. Tant el model Americà com l’Europeu aposten per un bloqueig Anticiclònic que faria despenjar-se aire fred de cara mitjans/finals de la pròxima setmana i complicant l’oratge per al pont, de moment pocs detalls podem donar en aquesta possible tendència que caldrà seguir-la dia a dia per veure de quina manera afecta el territori Valencià.

Demà actualitzem i informem de nou,descanseu.?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando