Per Nando

24/03/2021

VIGILANT LA PRÒXIMA SETMANA AMB LA POSSIBLE INESTABILITZACIÓ?⛈☁️?⛈☁️?⛈☁️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel ras al nostre territori i tota la península es troba lliure de núvols gràcies a l’anticicló que ens afecta des de fa dies.

Font Avamet

De nou ha gelat a zones de més a l’interior, però casa vegada les gelades són menys intenses. Destaquem els-3,7 °C de la rambla de Mariola a Bocairent, els -2,4 °C de Sorita o els -2,2 °C de Morella i Xodos. Com a mínimes més altes destaquem els 13,4 °C de l’illa de Tabarca, els 12,5 °C de les Illes Columbretes a Castelló de la Plana o també superiors als 12 °C a Santa Pola, Xàbia o Dénia.

TEMPS ANTICICLONIC

De moment continuem amb Anticicló damunt nostre i amb una massa d’aire més càlida damunt nostre que farà pujar les màximes properes als 25 °C.

Tan hui com els pròxims dies tindrem cels assolellats, vent en calma i temperatures més que primaverals, dies agradables que es mantindran fins divendres on tindrem alguns xicotets canvis.

TORNA EL LLEVANTET

Canvia un poc la situació sinòptica de cara el cap de setmana amb el moviment de l’anticicló cap a França i una borrasca que es situarà entre l’oest peninsular i les Canàries afavorint l’entrada del llevant a casa nostra.

Açò es traduirà que a partir de Dissabte tindrem més nuvolositat, sense descartar alguna gota molt poc important, les temperatures baixaran i el vent bufarà fluix d’orige marítim.

TENDÈNCIA A CANVIS IMPORTANTS PRÒXIMA SETMANA

Les tendències continuen apostant que la setmana de Pasqua podria vindre més inestable, els models veuen un acabament del mes de Març I principis d’abril amb prou moviment meteorològic a bona part de la península Ibèrica. El causant és l’anticicló que s’insinua un reforçament altra vegada sobre les Illes Britàniques amb possibles despenjaments d’aire fred que vindrien a parar sobre les nostres latituds.

Per tant aposte a dia de hui per un final de mes inestable o tempestuós com veig els models el dia de hui, però al ser tendències tindre que seguir-ho dia a dia i aniré confirmant de cara a finals de la setmana o inicis de l’altra i on podré donar més detalls.

Ens veiem a la nit ????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando