Per Nando

23/03/2021

PASQÜES REBOLICADES? ?⛈?⛅?⛈?,TE TOTA LA PINTA⛅☁️?⛈?

Meteo

Destacats

Dia completament ras el que hem tingut i sense cap símptoma d’inestabilitat a cap lloc del territori Valencià.

Font Avamet

Ambient càlid el dia de hui sobretot al sud i centre del territori que han aplegat als 24 °C a Redovà, Xàtiva o Benigànim, mentres al nord han estat un poc més fresquetes amb màximes al voltant dels 14 /18°C.

Els pròxims dies continuarem sense canvis al nostre territori amb bona cosa de sol I temperatures que seran més que agradables amb valors pròxims als 25°C

ALGUNS XICOTETS CANVIS EL CAP DE SETMANA

El cap de setmana pareix que entrarà en predomini el vent més humit amb un Anticicló que ascendirà sobre França que junt amb una borrasca al sud-oest peninsular farà que tinga’m més nuvolositat sense descartar alguna gota poc important. Les temperatures baixaran gràcies a eixe vent de llevant.

LES TENDÈNCIES DE CARA A PASQUA COMPLIQUEN LA SETMANA PRÒXIMA

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU

Els dos models grans encara que de manera diferent sinopticament veuen unes tendències de cara els pròxima setmana de pasqua amb un ascens anticiclònic que podria portar canvis, si acaba produint-se aquest ascens creixerà la possibilitat que les Borrasques circulem pel sud complicant la setmana pasqüera.

De moment no podem saber l’oratge cert per aquests dies, però ho anirem seguint i informant puntualment.

Bona nit i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando