Per Nando

22/03/2021

DE NOUCANVI DE TENDÈNCIA QUE PODRIA COMPLICAR L’ORATGE? ?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia i bona setmana a tots!!! Primer que res mirem al cel on la nuvolositat es ben escasa,per tant és nota que tenim tranquilitat absoluta.

Font Avamet

De nou mínimes molt fredes a l’interior del territori i on destaquen els-6,6 °C de Bocairent ( rambla de Mariola) o els -3,5 de Requena o Agres. Les més altes les trobem a Benicàssim o Alcalà de Xivert amb 11,5 °C

SITUACIÓ SINÒPTICA AQUESTA SETMANA

La situació sinòptica esta clara i el predominant d’aquesta setmana serà l’anticicló que ens acompanyarà durant els pròxims dies, això farà que les Borrasques circulen a latituds molt altes.

MAPES DE SIMBOLS PRÒXIMS DIES.

Pràcticament sol, sol I més sol per a hui I els pròxims dies, temperatures que seran pràcticament primaverals I que per a meitat setmana podrem apropar-se als 25 °C de cara a mitjans setmana. El pròxim cap de setmana I amb el gir del vent a llevant podríem tindre més nuvolositat, baixada de temperatures i alguns ruixats.

TENDÈNCIA FINAL DE MES

Com Nando no pot estar quiet ja vaig veient que de cara la pròxima setmana podríem tindre de nou un moviment d’Anticiclons afavorint que les Borrasques pogueren circular per la península i complicant l’oratge, situació que aniré vigilant i informant puntualment.

Ens tornem a veure a la nit,fins després

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando