Per Nando

20/03/2021

S’ACABA LO BO? TORNEM A LA NORMALITAT???⛈⛅☁️☀️?

Meteo

Destacats

Bona nit, després d’una setmana apoteòsica on dimecres teníem temperatures pròximes als 25 °C i el dijous molta gent veia caure cops de neu impressionants, cada vegada me adone més que la nostra terra està plena de sorpreses amb la Meteorologia. Bé mirant el satèl·lit tenim el cel prou ras, però els del sud no és confieu que aquesta nit encara podrem rebre algun ruixat i alguna nevadeta.

Font Avamet

Les precipitacions més destacables del dia de hui destaquen els 20 mm de Bolulla els 17 mm de Castell de Castells o els 16 mm de Benassal i Confrides.

TEMPERATURES MÀXIMES

Font Avamet

Les temperatures màximes de hui han estat fredes, però també hem tingut contrastos d’uns llocs a altres. Destaquem els 17 °C de Benicarló o els 16 °C de Cullera, Cabanes o Peníscola. Però també tenim màximes molt baixes els -0,7 del menejador a Alcoi o els vora 2 °C de Penàguila, la Pobla de Benifassà o Vistabella del Maestrat.

Esta nit I segons el model Arome encarà cap la possibilitat de que caiga algun ruixat al sud de València I nord d’Alacant que podria ser de neu a les serres però seran coses poc importants.

DEMÀ TORNA EL SOL I LES BONES TEMPERATURES PER EL DIA

A partir de demà I sobretot la pròxima setmana si ens fixem en el mapa Isobaric ens afectarà el Anticiclò,el que es traduirà en sòl i oratge agradable.

Els pròxims dies tindrem temperatures fredes per la nit però les màximes podran aplegar ja fins els 20°C a bona part del territori Valencià.

MAPES DE SIMBOLS.

Poca feina tindrem on esperem dies de sol I amb temperatures agradables pel dia i mes fredes per la nit, el vent també tendirà a amainar i bufar fluix.

Ivan Arcos,Montcaber

Em despedisc hui amb la nevada d’aquesta nit al Montcabrer i enviada per un seguidor al Telegram. En resum, a partir de demà més tranquil·litat atmosfèrica i també un poc més de descans personal que em vindrà bé, per als que em conegueu des de fa temps ja sabeu que ho he donat tot en aquest episodi i per als nous ja sabeu com funciona Meteopoble.

MOLTES GRÀCIES I ENS VEIEM DE NOU DEMÀ ???

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando