Per Nando

20/03/2021

ALGUNES NEVADES MOLT DÈBILS ❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Després d’una nit que ens ha fallat la precipitació per a vore nevar, ara mateixa el radar tampoc convida a l’optimisme, com veieu cels amb més núvols a la província de Castelló I a la mitat sud del territori.

David. Ibi.

David des de Ibi ens envia aquest vídeo d’ara mateix, amb una nevada dèbil afectant la localitat. Cau aiguaneu a Cocentaina,al port de Beniarrés a Ontinyent ,però mirant el radar I en a penes precipitació poc farà.

Luis mi és envia aquest video d’ara mateix a Banyeres

De moment precipitacions que han afectat a les zones litorals sobretot de la Marina com els 15 mm de la Vall d’Ebo els 14 mm de Bolulla o els 13m de Tarbena.

El mapa de temperatures es gèlid a tot el territori però com dic la precipitació no ha acompanyat pel moment per a vore nevar a les zones del sud de València I nord d’Alacant com havíem previst.

imatge d’Albert Vistabella del Maestrat

Si que ho va fer ahir de vesprada-nit a la província de Castelló on ens envien aquesta imatge de Vistabella del Maestrat.

Per tant està vegada la precipitació ens falla perquè tenim tots els ingredients per veure nevar, però sense precipitació que caiga amb gana la cota de neu no baixa. Hui esperem un dia tancat a la mitat sud amb pluges intermitents que podran deixar algun ruixat o volva poc important però la tendència es anar escampant durant la vesprada.

A PARTIR DE DEMÀ SOL

A partir de demà torna el bon oratge,les temperature mínimes seran fredes amb gelades per tot l’interior però les màximes tendiran a pujar molt poc a poc.

Doncs ja veieu nevades molt dèbils que llevat de l’interior de Castelló no ha quallat a cap població del sud.

PD: A LES 7: 30 ENCARA HA EMBLANQUINAT POBLACIONS COM BANYERES?????

Actualitzem a la nit. Ara a dormir ?????☺??

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando