Per Nando

19/03/2021

VESPRADA MOGUDA AMB LA NEU. SORPRESES?❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Imatge del Benicadell feta per Dolores.

Bon dia!!! Mirem al cel I tenim nuvolositat prou abundant i que no han deixat baixar massa les mínimes i per tant les gelades no són massa problemàtiques a estes hores.

Font Avamet

Temperatures mínimes per davall dels 10 °C pràcticament a tots els observatoris del territori Valencià, tenim ara mateixa algunes gelades dèbils sobretot al nord del territori.

Destaquem els -2,5°C de la Pobla de Benifassà,Vistabella del Maestrat o Cirat i els -1,8 a la Rambla de Bocairent.

EVOLUCIÓ PRÒXIMES HORES

Tenim una calma transitòria perquè a partir d’aquesta vesprada de nou es complicara l’oratge. Si veiem el mapa Isobàric veiem com a partir d’aquesta vesprada girarà el vent a gregal i de nou creixeran nuvolades de pluja que de nou deixaran nevades a cotes baixes.

El model Harmonie veu eixa pluja que creixerà durant aquesta vesprada a tot el territori i que podria aguantar està a les serres del sud de València I nord d’Alacant durant esta nit i demà mati.

A més si aguanta eixa precipitació durant la vesprada i la nit i amb el fred en altura que tindrem amb una -32 a 5000 metres d’altitud més una -2 a 1000 metres d’alçada ens fa pensar que la neu podrà caure ben baixeta.

Matí tranquil, a partir d’aquesta vesprada i amb el gir del vent a gregal creixeran núvols que avançarà de nord a sud i deixaran precipitacions que seran de neu en un principi sobre els 500/600 metres, però aniran baixant als 300 metres a última hora de la nit. Aquestes nevades podran aguantar durant la nit a les zones muntanyoses del sud de València I nord d’Alacant amb cota baixeta d’uns 300 metres.

Demà pel matí podria produir-se de nou algun ruixat de neu a cotes baixes al sud però amb el gir del vent a tramuntana escamparia ràpidament deixant pas al sol.

PROXIMS DIES ESTABILITAT.

De nou a partir de diumenge el sol serà el protagonista de les jornades, les temperatures aniran recuperant-se a poc a poc les màximes, però de nit el fred i les gelades podran ser fortes en algunes localitats.

Anem a fer seguiment durant la vesprada per veure hui qui veu eixes sorpreses en forma de neu de nord a sud del territori. A migdia intentaré informar de nou.

Fins després

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando