Per Nando

19/03/2021

AVISOS PER NEVADES,COMENÇA A NEVAR AL NORD❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Imatge de Javier Navarro

Benvinguts de nou, cada vegada la nuvolositat és més abundant al nostre territori i és que anem a tindre una vesprada moguda i que de nou veurem l’element blanc al nostre territori.

COMENÇA A NEVAR

El radar ja veu nuclis de precipitació que comenlen a deixar les primeres precipitacions en forma de neu a l’interior de Castelló.

Albert ens envia aquest video desde Vistabella del Maestrat

AVISOS PER NEU I VENT

Primers avisos activats entre hui I demà per nevades, hui a la mitat nord amb acumulats de més de 8 cm sobretot als Ports I a la resta de l’interior de Castelló i nord de València per acumulacions de més de 2 cm. Cota 600/800. A partir d’aquesta nit serà la mitat sud on entraran en avís per vent del nord-est de més de 70 km/h I per nevades al nord d’Alacant de més de 2 cm.

La previsió és clara, a partir d’aquesta vesprada amb l’entrada del gregal i una -30 a 5500 metres d’altitud atenció a les nevades a cotes baixes que començaran pel nord i acabaran afectant esta nit i demà mati el sud de València I nord d’Alacant en cotes molt baixes entre 300/400 metres.

Com sempre seguiment.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando