Per Nando

19/03/2021

ATENCIÓ!!! LA NEU SERÀ PROTAGONISTA LES PRÒXIMES HORES❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona vesprada-nit, comença a complicar-se l’oratge I comença a entrar l’aire fred i a partir d’aquests moments la temperatura baixarà de manera significativa. Comença a baixar una franja de núvols de nord a sud que es la que està deixant les primeres precipitacions.

Si ens fixem al radar els nuclis més importants de pluja viatgen de nord a sud del territori i a l’hora va entrant eixa massa d’aire més freda a totes les capes.

Temperatura actual Font Avamet

Amb aquest mapa de temperatures actuals s’aprecia millor eixa baixada que començarà pel nord i acabarà afectant tot el territori Valencià

Font Avamet

En aquest moment neva a punts del nord en una cota de 900 metres, però que també anirà baixant progressivament. De moment les pluges més destacables de hui fins ara són els 14,8 mm de la Serra d’en Galceran els 14,6 mm d’Agres o els 14,2 mm de Bocairent.

QUE PASSARÀ LES PRÒXIMES HORES?

Les pròximes hores i si és fixeu amb el mapa de pressió l’anticicló té tendència a tombar-se un poc i per tant el vent començarà a entrar de gregal, això farà que durant la nit i demà mati les pluges i nevades es concentren sobretot al sud de València I nord d’Alacant.

Com veieu el model Arome va desplaçant les pròximes hores la precipitació cap al sud coincidint amb el gregal I on demà a les zones millor exposades aquest vent poden sumar prou mm .

També si és fixeu l’aire fred anirà entrant de manera decidida tant a 5000 metres d’altura que acabarà entrant la -32 com a uns 1500 metes d’altura on tindrem una isoterma de -2. Açò produirà que la neu puga caure a cotes relativament baixes.

Per tant hui acabarà plovent a tot el territori, la neu a Castelló es situa alta i anirà baixant durant les pròximes hores, però anirà remetent la precipitació i per tant trobe que acabarà nevant de manera molt puntual a cotes baixes. Al sud de València I nord d’Alacant eixes pluges aniran guanyant protagonisme i durant la pròxima nit eixa cota de neu anirà baixant fins als 400/500 metres i de manera puntual a zones de Serra ho podrà fer als 300 metres.

Demà fins al migdia cel completament tapat al sud amb pluges dèbils o moderades al sud de València I nord d’Alacant, però que podran ser persistents a les zones clàssiques del gregal. La Safor, Marina,la Vall d’Albaida, el Comtat, l’Alcoià….. Amb tant d’aire fred en altura eixes pluges seran en forma de neu a cotes relativament baixes entre 300/500 metres d’altitud. A migdia tendirà amainar

Encara que el dissabte a la nit encara podrem registrar algun ruixat el diumenge eixirà el sol i haurà acabat aquest episodi de pluges i nevades al territori Valencià I tot pareix que la pròxima setmana serà prou més tranqui-la que aquesta.

Be, entre esta nit I demà eixirem de dubtes de fins on arribarà a baixar la cota de neu. Aquesta nit molts la passaran cara la finestra,jo estaré treballant I per tant me’n adonare de seguida si es posa a nevar.

Sort a tots i fins demà,un abraç gran ❤?❄?❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando