Per Nando

18/03/2021

PLOU,BAIXA LA TEMPERATURA I ENS VISITA LA NEU???????❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Gràcies per la comprensió, però se’m feia molt difícil escriure aquest matí, i no he pogut explicar-me massa. Bé cels molt nuvolosos i amb pluges prou generals que afecten sobretot a la província de València i Alacant.

El radar ens mostra ara mateix on plou, però també estem a cegues a bona part de València i Alacant per eixe radar de Múrcia que no funciona i no ens deixa veure realment la pluja per aquestes zones.

Font Avamet

Si mirem el mapa de precipitació ha plogut a tota la província d’Alacant,gran part de la província de València I al litoral sud de la província de Castelló.

Font Avamet.

Tenim precipitacions que superen els 60 mm i per tant no serà destarifat veure algun registre superior als 100 mm durant el dia. Destaquem els 62,4 mm que portem a les 12 hores a Elx ( Vallverda) 58 mm a Poble Nou de Benitaxell o els 47 mm a Moraira,,46 mm a Xàbia o 40 mm a Teulada.

Font Avamet.

Les temperatures estan baixant de manera important i quan són les 12 del migdia només superen els 10 °C a l’extrem litoral nord de Castelló o a l’extrem sud d’Alacant, temperatures que estan baixant encara més i estan registrant les primeres nevades dèbils.

Aquest video ens l’envia Paco Sellens desde la serra d’Enguera a 900 metres d’altitud .

PRÒXIMES HORES

model Arome

El model Arome continua veient eixa precipitació per a les pròximes hores que continuarà caient de forma prou general.

Aleshores hui continuem amb ambient prou nuvolós, pluges prou generals sobretot a la província de València i Alacant. La Cots de neu anirà baixant fins a una 800-600 metres, però just també deixarà de ploure durant la vesprada i per tan poca neu veurem.

Demà el models veuen una segona tongada de precipitació de cara la vesprada-nit i que de nou podría portar alguna volva.

Demà la nit tornarà a girar el vent a gregal per unes hores el que fa pensar que les pluges de nou es concentraran sobretot al sud de València I nord d’Alacant a més tindrem molt d’aire fred en altura i per tant la neu ens podria visitar.

Per tant després de la pausa de les pluges que tindrem aquesta vesprada i demà mati. De nou de cara la vesprada es complicara i podrà ploure de manera irregular a tot el territori Valencià amb una cota d’uns 600/700 metres. Sembla que de nit les pluges es concentraran al sud de València I nord d’Alacant I és ahí on la cota podria baixar fins als 400/500 metres i podríem veure volvejar o inclús emblanquinar alguna població, però serien coses poc importants.

Durant el mati de dissabte el vent girarà a tramuntana i continuarà fent fred però les pluges escamparan.

Això és el que tinc fins el moment. A la nit actualitzaré registres i previsions. Moltes gràcies a tots.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando