Per Nando

18/03/2021

CANVI RADICAL D’ORATGE AMB PLUGES I POSSIBILITAT DE NEU.???????❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dia molt diferebt el que tenim aquestes hores a comparació a dies passats,cels prou coberts i primeres pluges que afecten al nostre territori.

Mirem el radar i tenim una taca de pluja per la Safor I la Marina que en les pròximes hores es genetalitzara i afectarà a bona part de la província de València I Alacant.

Font Avamet

Destaquem com a pluges més importants els 24mm de les Illes columbretes o els 20 mm de Teulada.

El model arome veu la distribució de la pluja a dia de hui I que podrà deixar ruixats de caràcter fort i ocasionalment amb tempesta.

Hui esperem que conforme avance el mati comence a plourei a bons part de la província de València I Alacant. Pluges que podran tindre caràcter fort i anar acompanyades de tempesta,estem en groc a tot el litoral sud per eixes pluges.. La cota de neu podrà baixar fins els 700/800l metres. Les temperatures baixen i el vent bufarà de gregal,aquesta vesprada les pluges aniran remitin.

Demà dia tranquil però de vesprada de nou apareixeran ruixats arreu del territori,la cota de neu podrà baixar fins els 600/400 metres. Farà falta vore si eixes puges coincideixen anb el màxim de fred. El vent girarà de nou a gregal.

Dissabte falta vore si aguanta el fred i la precipitació perquè si fa serà de neu a cotes molt baixes.Pero la tendència es a girar el vent a mestral i millorar ràpidament.

Diumenge clara milloria però amb risc d’alguna gota sense importància.

A migdia actualitzaré perquè se me tanquen els ulls fent aquesta publicació,acabe de currar i no puc mantindre els ulls oberts. Disculpeu

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando