Per Nando

18/03/2021

¡¡¡ ATENCIÓ!!! DEMÀ I DISSABTE NEU A COTES MOLT BAIXES❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Hui hem tingut un dia de sorpreses i d’eufòria a moltes poblacions del sud de València i nord d’Alacant, però la cosa no acaba ahí i tindrem més sorpreses els pròxims dies. De moment ha parat de ploure i inclús mirant el satèl·lit està cada vegada més ras i el que ens fa pensar que aquesta nit podrem tindre gelades importants.

PRECIPITACIONS

Font Avamet

Com veieu hui també hem tingut una regada general a tot el territori menys al nord on inclús a lluït el sol en algunes poblacions.

Font Avamet

Si veieu precipitacions importants arreu del territori Valencià que han fet sao a moltes localitats, destaquem els 87 mm d’Elx els 68 mm del poble nou de Benitatxell o els 63 mm de Moraira. Després els 23 mm d’Ibi els 15 mm de Bocairent o de Biar i que acabat nevant poblacions com Bocairent, Agres,Ontinyent, Alcoi etc…..

QUE ENS ESPERA PER A DEMÀ?

L’anticicló continuarà ferm sobre les Illes Britàniques I una baixa anirà circulant de nord a sud el que propiciara que a partir de demà de vesprada I dissabte de matí el vent comence a bufar de gregal, a més tindrem aire fred a totes les altures.

Mapa temperatura a 5500 metres. Arome
mapa temperatura a 1000 metres d’altura Arome.

Demà encara ens entrarà més aire fred en altura,esperem una -30/-32 a 5500 metres d’alçada i una isoterma de -2 a 1000 metres a quasi tot el territori Valencià.

A més amb l’entrada del gregal demà de vesprada començaran a créixer nuclis convectius de pluja que arrancaran desde el nord i aniran baixant cap al sud del territori Valencià.

PREVISIÓ

Demà començarem el dia tranquil, però a partir de la vesprada començarà a complicar-se l’oratge, esperem ruixats que avançaran de nord a sud del territori i que podran deixar nevades a cotes relativament baixes i que al final del dia podrien estar en uns 300 metres a tot el territori. De cara la nit eixes pluges i nevades és restringiran al sud de València I nord d’Alacant.

Dissabte al matí continuarien eixes pluges al sud de València I nord d’Alacant que amb una cota de 300/400 metres podrien ser de neu, per tant molta atenció per veure si veiem per aquestes zones alguna nevadeta decent.

Diumenge milloraria molt i podríem donar per finalitzat el episodi de pluges i nevades.

M’heu enviat moltes imatges i molts vídeos el dia de hui, vos ho agraïsc en tota l’ànima, però més impossible penjaro perquè vaig saturar de feina, espere que me comprengueu i vos torne a agrair tota l’atenció que presteu a cada publicació diària.

Demà actualitzem amb els últims models mesoescalars. Moltíssimes gràcies i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando