Per Nando

17/03/2021

AVÍS GROC ACTIVAT. PLUJA,NEU I ALGUNA TEMPESTA PER ALS PROXIMS DIES????????❄❄❄⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, ara anirem dia a dia perquè com dic a partir de demà ja ens esperen uns dies emocionants i anirem per sectors dia a dia.

precipitació Arome.

Acaba d’actualitzar el model Arome, un model en el qual tinc plena confiança demà tindrem un dia prou inestable per la mitat sud del territori, inclús no descartem alguna tempesta que entre de mar cap a terra.

Aemet ens fica en Avís groc a les comarques de la Marina i la Safor per pluges de més de 20 mm n’apenes una hora.

Per tant demà durant el matí les pluges aniran avançant des de la mar cap a terra unes pluges que afectaran la província de València i Alacant i que podran ser moderades, però que entre la Marina i la Safor podran ser puntualment fortes. Baixà de termòmetres i podran veure’s les primeres nevades d’este episodi a les muntanyes d’Alacant I València amb una cota que podria baixar fins als 700 metres.

PROXIMS DIES

Entre divendres de vesprada i dissabte també haurem d’estar molt pendents dels models mesoescalars a veure què ens van dient. No sabeu el complicat que és fer una previsió per al pròxim divendres/dissabte, però així I tot vaig a fer-la.

Amb molt d’aire fred en altura fins a una -30 a 5000 metres i amb una entrada de vent de gregal incidint a casa nostra pense personalment que tindrem prou inestabilitat per a poder créixer núvols de pluja que podran afectar qualsevol punt però amb més possibilitats a les zones més centrals del territori.

A més a 1000 metres d’altitud tindrem una isoterma de -2 aproximadament el que en fa pensar que la cota de neu podrà caure a cotes baixes allà on precipite.

Divendres en principi començarem el dia sense pluges, serà a partir de la vesprada quan de nou podrien tornar les precipitacions i que de cara la nit la cota de neu podria baixar fins als 400/500 metres. Les temperatures continuaran baixant.

Com he dit abans haurem de seguir ara els models mesoescalars perquè estem davant una situació de molt d’aire fred en alçada i per tant al mínim aport marítim es pot embolicar. Per tant el dissabte hi ha models que aposten de nou sobretot pel matí de vent de gregal i per tant la possibilitat de pluges a les zones més centrals del territori Valencià. Aquestes pluges podran ser de neu a cotes relativament baixes, en una cota entre 400/500 metres.

Diumenge en principi es a millorar la situació meteorològica,no descartem encara algun ruixat o alguna volva de neu però poca cosa.

Però torne a repetir que aquestos dies anirem seguint dia a dia perquè dia a dia anirà variant previsió i no es poden descartar les sorpreses amb tanta inestabilitat a capes altes. Per tant demà seguiment amb les pluges i de nou actualitzarem amb els nous models la situació per a dissabte i diumenge.

IMPORTANT: NO ESTEM DAVANT CAP TEMPORAL DE NEU I PLUJA PERÒ SI QUE TINDREM INESTABILITAT PER A VEURE RUIXATS FORTS.

Bona nit i fins demà.?❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando