Per Nando

16/03/2021

EPISODI DE NEU A COTES BAIXES I PLUJA AL TERRITORI VALENCIÀ.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, els models ens tornen bojos i col he dit aquest matí fer una previsió per a aquests dies és tota una odissea. Per al meteoròleg ja és difícil, imagineu-vos per a mi que sóc un aficionat,bé almenys espere fer una previsió que s’acoste el més possible al que pot passar.

Demà dia de calma tensa amb cels assolellats I temperatures agradables a l’espera dels canvis a partir de dijous.

Dijous començarà a complicar-se l’oratge amb la migració de l’Anticicló cap al nord i l’entrada del flux humit farà que es registren les primeres precipitacions.

El dijous temperatures a la baixa i les primeres precipitacions que podran ser en forma de neu a cotes de 1000 metres, les precipitacions afectaran de nord a sud del territori i començaran amainar cap a últimes hores.

DE DIVENDRES A DIUMENGE VE LO BO.

La formació d’una borrasca junt a l’anticicló britànic podrà accentuar el vent de gregal cap al litoral Mediterrani produint un episodi de pluja i neu que podran ser abundants.

Tant de fred en capes altes amb una -30 a 5000 metres d’alçada com una -2/-3 a 1000 metres d’alçada em fa pensar que la neu podrà caure a cotes relativament baixes.

Divendres sembla que començarem sense precipitacions i no serà fins a la vesprada nit quan comencen a produir-se les primeres precipitacions del dia amb una cota de neu que podrà baixar fins als 300 metres al nord i els 400 metres al sud de València i nord d’Alacant, al sud d’Alacant es podria situar sobre els 600 metres.

Dissabte serà un dia complicat amb pluges generals i persistents sobretot on el gregal incideix més que és al sud de València i nord d’Alacant, però plourà a tot el territori. Les temperatures continuaran baixant i la neu podrà fer acte a cotes molt baixes del territori Valencià. El dia de hui veig una cota de 300 metres al nord que inclús podria baixar més i d’uns 400 metres al sud o inclús més baixa però les nevades més importants les espere al sud deValència I nordd’Alacant. Diumenge podrà continuar la inestabilitat.

Com veieu la situació és força interessant i intente explicar el millor possible el que pot passar donada la dificultat del episodi. No em mateeeeeeu si falle??

Demà nova actualització amb més i millor ??❄❄❄❄❄❄❄❄❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando