Per Nando

16/03/2021

A 48 HORES DE PLUJA,NEU I FRED❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Aspecte del cel completament ras i que n’apenes 48 hores començarà a presentar un altre aspecte.

Font Avamet

Hui tenim temperatures un poc més fresques que ahir I que llevat del litoral de la província de Castelló I el litoral de la província d’Alacant en cap cas superen els 10 °C.

Font Avamet

Temperatures negatives a estes hores com els-3,7 °C de la Rambla de Mariola a Bocairent o -1 a Vistabella del Maestrat o Agres. Com a temperatura mínima més alta trobem els 13 °C d’Alcalà de Xivert o Orpesa.

Tant hui com demà no esperem canvis importants en l’oratge, cels assolellats amb algun núvol sense importància i temperatures molt paregudes a les d’ahir amb màximes que podran aplegar als 18/20 °C.

ELS CANVIS A PARTIR DE DIJOUS

A partir de dijous i amb l’ascens de l’anticicló començarà a produir-se eixa descàrrega freda que esperem que ens afecte amb més consistència els dies posteriors.

Dijous amb l’entrada d’aire fred i junt amb una mica de vent humit afavorira que és produïsquen precipitacions a qualsevol lloc del territori,no estarà plovent tot el dia, però podrà anar fent ruixats ací i allà. Les temperatures baixen i la cota de neu se situarà al voltant dels 1000 m.

ELS DIES MÉS FREDS I INESTABLES DIVENDRES I DISSABTE

A partir de Divendres es formarà un corredor d’aire fred que afectarà sobretot el centre nord i est de la península al mateix temps es formarà una borrasca al Mediterrani que depèn on es situe podrem parlar de pluges més o menys quantioses al nostre territori. Com veieu al mapa a 5000 m d’altura tindrem una -30 que amb el poc aport marítim que tinga’m serà propici per a la formació de núvols de pluja al nostre territori.

Si mirem el mapa a uns 1000 metres d’altitud ens veurem afectats per una isoterma d’entre 0 a -5 a bona part de la península Ibèrica. Per tant molt de fred per a veure nevar a cotes baixes.

PREVISIÓ DIVENDRES I DISSABTE.

El divendres serà un dia prou núvol amb ruixats que podran afectar a tot el territori, en principi no seran ruixats massa forts, però poden anar sumant. Les temperatures baixaran I per tant la cota de neu que estarà situada sobre els 1000 metres anirà baixant fins als 500 metres o inclús cotes inferiors.

Dissabte ací tenim un dilema perquè depèn d’on acabe situant-se la Borrasca i per tant segons entre el vent parlarem de pluges més o menys intenses. Les temperatures continuaran baixant i per tant la neu podrà vores amb una cota de 400/500 metres o inclús inferiors.

Sembla que diumenge podria començar a millorar però açò no esta gens clar.

IMPORTANT: La cota de neu és un dels fenòmens més difícils de predir perquè entren molts factors en joc, he vist previsions amb cotes molt altes en quant personalment crec que tindrem prou aire fred perquè neve més avall. Però com dic entren en joc molts factors on quasi sempre mana el vent i per això com acabe finalment entrant el vent parlarem de cotes més o menys baixes, però amb els mapes actuals una cota de 500 metres o inclús inferior és factible sobretot la nit de divendres i dissabte.

Dit açò continuem de seguiment minut a minut perquè açò encara anirà variant i depèn on vagen situant-se els centres d’acció anirà variant la previsió però el que està clar és que  de nou entrem a l’hivern, fins la nit amics ?❄❄❄❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando