Per Nando

15/03/2021

POSSIBILITAT DE NEVADES A COTES MOLT BAIXES DIVENDRES/DISSABTE❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia, primer que res mirem al cel i de nou tenim un dia pràcticament sense cap núvol i tot gràcies a l’Anticicló que ens afectarà fins dimecres on iniciarem un canvi d’oratge important.

Font Avamet

Temperatures fresquetes inclús fredes a bona part del territori Valencià quan són les 6 del matí. On són un poc més suaus és a tota la façana més litoral i a l’extrem sud de la província d’Alacant.

Temperatures negatives a estes hores amb els -4,7 °C de Vistabella del Maestrat,-3,7 °C de Bocairent ( Rambla Mariola ) -2,9 °C a Xodos o -2,8 a Castellfabib ( Arroyo cerezo )

De moment i fins dimecres oratge estable, assolellat i temperatures agradables amb màximes properes als 20 °C a bona part del territori Valencià.

CANVIS MOLT IMPORTANTS A PARTIR DE DIJOUS/DIVENDRES.

A partir de dijous ja tindrem el dia amb més nuvolositat I temperatures que baixarien, però de moment sense pluges, tindríem encara un dia prou tranquil.

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU

A partir de Divendres I segons els últims models comença la festa, amb l’Anticicló que ascendirà fins a les Illes Britàniques I una borrasca que vindria a situar-se sobre el nord d’Àfrica farien un corredor d’aire molt gelat d’orige continental. Els models veuen una -30 a 5000 metres d’altitud i una -5 a bona part de la península Ibèrica a més de vent de gregal que afectaria bona part del litoral Mediterrani. Una situació molt propicia per a veure nevades a cotes molt baixes del nostre territori. Tant Europeu com ukmo i el Americà coincideixen que podríem veure nevar a cotes baixes a partir de divendres al nostre territori.

Divendres i amb el gir del vent a gregal I l’entrada de la massa d’aire més gelada farien que començarà a complicar-se l’oratge amb les primeres precipitacions que podrien ser de neu a tan sols 200/300m. Les precipitacions més abundants serien més probables al sud de València i nord d’Alacant.

Dissabte de nou tindriem un dia prou inestable amb probabilitat de precipitacions localment moderades al sud de València I nord d’Alacant que serien en forma de neu per damunt dels 200 m. A la resta del territori sembla que les precipitacions i les nevades serien més minses.

Com veieu situació molt interessant i que anirem seguint dia a dia per veure si continua amb la mateixa evolució.

Fins la nit ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando