Per Nando

15/03/2021

¡¡¡ATENCIÒ!!! EPISODI DE PLUJA I NEU VA AGAFANT FORÇA AL MEDITERRANI ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, la situació per al pròxim divendres i dissabte va agafant forma i podríem estar davant un temporal de neu en tota regla a tot el Mediterrani.

Però abans gaudiu del sol perquè fins dimecres gaudirem d’ell amb temperatures agradables pel dia i fresquetes a la nit.

DIJOUS COMENCEN ELS CANVIS

El dijous ja veiem com l’Anticicló comença a enfilar-se cap amunt I començarem a veure els primers canvis al nostre territori.

Dijous tindrem més nuvolositat i les temperatures començaran a baixar,de moment no serà una baixada acusada a comparació del que vindrà el divendres/dissabte.

ATENCIÓ AL LES POSSIBLES NEVADES ENTRE DIVENDRES/DISSABTE

Anticicló que es tomba i que junt amb la formació d’una baixa faran que baixe molt d’aire fred a totes les capes amb la -30 a uns 5000 metres d’altura i una -2/-3 a 1000 m bambant per el mediterrani.

Molta atenció entre divendres i dissabte perquè amb els mapes d’aquesta vesprada esperem cels molt núvol amb pluges generalitzades i persistents amb més probabilitat al sud de València I nord d’Alacant, la cota de neu podrà variar, però el dia de hui és veu factible que estiga sobre uns 300/400 m. Els acumulats de neu podrien ser importants en les zones més del sud de València I nord d’Alacant tal i com es veu ara amb eixa entrada de gregal. A la resta del territori podrien ser més febles.

Acumulats Europeu fins dissabte

Són situacions de seguir minut a minut perquè la cota anirà variant dia a dia,però tenim una situació factible a dia de hui de nevades a cotes baixes al Mediterrani.

Demà mati actualitzem de nou. Forçaaaaaaa❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando