Per Nando

14/03/2021

ENTRADA FREDA MOLT IMPORTANT A PARTIR DE DIJOUS. AMB NEU? ❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Com cada dia mirem al satèl·lit I tenim el cel completament ras, altre dia per a gaudir del sol gràcies a l’anticicló que ens acompanya des de el dimecres al nostre territori.

Font Avamet

De nou temperatures agradables al sud i les zones litorals I temperatures fredes inclús amb gelades a l’interior del territori Valencià.

Les temperatures més fredes a les 7:30 hores són els-5.2°C de Bocairent ,els -2 °C de Requena o els-1,5 °C de Sorita i Utiel. Com a mínimes més altes a estes hores trobem els 13,5 °C de Benifairó de les Valls,Faura o Peníscola.

La Situació sinòptica per als pròxims dies que tenim és Anticiclò que ens afectarà de ple fins el pròxim dimecres.

Per tant no esperem canvis amb cels assolellats el dia de hui I fins dimecres amb temperatures que continuaran amb valors com els d’ahir. El vent hui I demà podrà donar ràfegues fortes a l’extrem nord com a cosa més destacada.

A PARTIR DE DIJOUS CANVIS MOLT IMPORTANTS.

MODEL UKMO:

El model que ens planteja el model Ukmo a partir de Dijous/Divendres és una entrada freda important amb una entrada de gregal ben marcada i amb possibilitat de nevades a cotes baixes al territori Valencià.

MODEL GFS

La situació que ens planteja el model Americà és una entrada freda amb formació d’una borrasca sobre l’oest peninsular I amb entrada de llevant al nostre territori,a uns 1000 metres d’altura tindríem la isoterma de 0 °C I per tant parlaríem de pluges que serien en forma de neu a cotes mitjanes del territori Valencià.

MODEL EUROPEU

La situació que ens planteja l’Europeu és una entrada freda molt més important fins a la -35 a 5000 metres d’altitud i la-5 a uns 1000 metres d’altitud, però si ahir li ficava molta humitat amb l’eixida de ‘hui seria més seca que la moixama, però amb risc de gelades fortes.

Per tant com veieu el que està clar és que anem a tindre una entrada freda important,falta acabar de configurar la possible situació de pluges i de nevades que podem tindre al nostre territori.

Veurem que ens diuen els models aquesta vesprada.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando