Per Nando

14/03/2021

ACTUALITZACIÓ!!! POSSIBILITAT DE NEVADES AL TERRITORI VALENCIÀ ❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Com sabeu i fa dies anem anunciant a partir del proper dijous tindrem un canvi d’oratge prou important al nostre territori.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES

De moment i fins al pròxim dimecres manarà l’Anticicló que se centrarà damunt de la península, esperem bona cosa de sol i temperatures agradables properes als 20 °C a la majoria d’observatoris.

ENTRADA FREDA IMPORTANT

Vaig a mostrar les últimes actualitzacions dels models per veure que ens diuen i per veure el que pot passar.

UKMO

Amb el model ukmo aquesta situació acabaria en una entrada de gregal que podria deixar pluja i neu a cotes baixes al litoral Mediterrani a partir de dijous divendres amb eixe Anticicló que es tomba produint eixa entrada freda més humida.

AMERICÀ ( GFS )

L’última actualització del model Americà ens marca una entrada que seria molt potent i freda, però seca i amb el perill de les gelades, aquesta eixida no m’agrada gens ni mica perquè sí que podria fer mal al camp. L’anticicló no es tomba prou perquè ens entre eixe vent més humit.

PARAL·LELA GFS

Per contra amb el mateix model i la seua eixida paral·lela aquest episodi de fred podria acabar amb vent de llevant o gregal i amb nevades a cotes mitjanes.

EUROPEU ( ECMWF )

Acumulats pluja/neu Europeu

Per últim el model Europeu també veu una entrada freda amb la formació d’una borrasca enviant vent humit a partir de divendres i amb cotes de neu mitges o baixes.

CONCLUSIÓ

Situació molt interessant que a dia de hui hi ha més probabilitat de que acabe amb una situació de pluges i nevades al territori Valencià, però estem davant un episodi molt difícil de modelitzar i demà vorem que diuen els models.

Seguiment i fins demà ❄❄❄❄❄❄❄❄???????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando