Per Nando

13/03/2021

SEGUIMENT,POSSIBLE EPISODI DE NEVADES PRÒXIMA SETMANA ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! A partir de hui anem a estar molt distrets amb una entrada freda que es veu vindre de cara a mitjans setmana i que podria portar la neu a llocs poc usuals de la península i amb una data prou tardana.

Primer que res mirem al cel i tenim una situació prou calmada sense a penes nuvolositat i tot a causa d’un potent Anticicló que ens afecta i ens afectarà els pròxims dies.

Font Avamet

La temperatura actual quan són les 4: 30 de la matinada és de contrast tant al litoral com a l’interior, ara mateix trobem zones entre 10/16 °C les més altes com els 16 °C de Santa Pola, Benidorm,Oriola o els 15 °C d’Altea o Pilar de la Foradada o temperatures negatives com els -3 °C de Vistabella del Maestrat o Xodos, els -2,5 °C de Morella o Sorita.

El dia de hui estarà marcat pel sol I algun núvol decoratiu sense més importància, les temperatures màximes baixaran respecte als últims dies amb valors màxims entre els 15/18 °C encara que podran aplegar de manera puntual als 20 °C alguna localitat de les comarques més centrals.

Demà de nou dia completament assolellat, el més destacable de la jornada serà el vent que podrà bufar de mestral amb ràfegues de 80 km/h a l’extrem nord del territori sobretot als Ports i al Baix Maestrat. Temperatures que patiran un lleuger ascens i les màximes podran aplegar entre els 18/20 °C a les zones més litorals.

SITUACIÓ SINÒPTICA INICIS DE SETMANA.

La situació sinòptica per a inicis de setmana continuarà predominant l’anticicló a casa nostra, però a poc a poc anirà ascendint cap a latituds més altes portant un important canvi d’oratge com més avant anirem veient.

Dilluns continuarem amb oratge estable, dia pràcticament assolellats, el vent podrà continuar pegant fort de mestral als ports però amb tendència amainar, temperatures sense canvis importants.

Dimarts serà un dia més nuvolós a la meitat sud, però sense pluges, mentre que al nord lluirà més el sol, de moment les temperatures es mantindran sense canvis importants.

A PARTIR DE MITJANS SETMANA COMENCEN ELS CANVIS

El dimecres ja es veu eixe ascens de l’Anticicló que se situarà sobre les Illes Britàniques i començarà a formar un corredor d’aire fred Continental que començarà afectar la península i ja patirem una baixada important dels termòmetres al nostre territori.

MODEL AMERICÀ

A partir de Dijous/Divendres és quan realment es complicarà l’oratge a bona part de la península amb una llengua d’aire fred al voltant dels -30 °C a 5000 metres d’altura que afectarà bona part de la península, això junt amb el potent Anticicló que es quedarà ancorat sobre les Illes Britàniques podrà enviar vent humit i complicar l’oratge al nostre territori.

A més si mirem la temperatura per a dijous/divendres a 1000 metres d’altura el dia de hui podríem tindre la isoterma de 0 °C a -5 a quasi tota la península el que ens fa pensar que les nevades podrien caure a cotes no massa altes.

MODEL EUROPEU

Amb l’eixida del model Europeu l’entrada d’aire fred d’origen continental és més pronunciada de cara divendres, inclús amb entrada de vent marítim que podria portar nevades a cotes baixes.

Amics, situació a seguir perquè ens ve l’hivern pur i dur la pròxima setmana, però caldrà vigilar si al final es confirma que puga vindre acompanyada d’humitat i per tant de nevades o per contra puga vindre seca i per tant amb perill de les gelades.

Aniré informant puntualment de les eixides dels models per veure per on va encaminant-se este canvi d’oratge important de cara la pròxima setmana.

Fins la vesprada

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando