Per Nando

13/03/2021

¡¡¡ACTUALITZACIÓ!!! POSSIBLE EPISODI DE NEU A COTES BAIXES❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, a partir de hui i donada l’evolució que van agafant els models anem a fer un seguiment molt important perquè podríem estar davant un episodi de pluja, fred i neu al territori Valencià, la situació dia a dia es fica molt interessant.

PREVISIÓ

Al mapa sinòptic veiem que l’anticicló predominara a la península fins el pròxim dimecres,a partir d’ahi viatjarà cap al nord amb conseqüències per al nostre territori que avançarem ara mateix.

Tant demà com dilluns cels assolellats i temperatures fresquetes per la nit però agradables a les hores centrals del dia on en les zones més costaneres podran aplegar fins els 20°C. El vent bufarà fluix menys als Ports I el Baix Maestrat on podrà bufar de mestral fort, ràfegues que podran superar els 80 km/h.

Dimarts tindrem un dia més nuvolos al sud però amb més sol al nord,les temperatures continuaran sense massa canvis.

ENTRADA FREDA IMPORTANT I POSSIBILITAT DE NEU

A partir de dijous haurem d’estar molt pendents de l’oratge perquè ens afectarà una entrada d’aire fred molt important i que amb les últimes eixides dels models podríem veure la neu a cotes molt baixes de la península i del territori Valencià.

Totes les passades dels models del dia de hui ens mostren eixe corredor d’aire gelat d’orige Continental que afectarà tota la península Ibèrica i que damunt a casa nostra podria vindre amb certa humitat i amb possibilitat de formació d’alguna borrasca que portaria pluges i neu a cotes baixes a partir de dijous.

Ja veieu com d’interessant s’està ficant la situació per a la setmana que ve. Ara toca seguiment i anar veient com acaba de configurar-se aquesta situació i si no es desinfla cap a última hora. HO SEGUIM? JO PER SUPOSAT, FINS DEMÀ ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando