Per Nando

12/03/2021

ATENCIÓ!!! ES CONFIRMA SITUACIÓ MOLT INTERESSANT LA PRÒXIMA SETMANA ❄❄❄❄❄❄❄❄❄?????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, mirant el satèl·lit s’aprecia nuvolositat més abundant sobretot quant més al nord que inclús està deixant alguns ruixats de molt poca importància.

Font Avamet

Dècimes pel moment el que ha caigut i només destaquem els 1.8 mm de Benafigos, res de trellat.

ELS PROXIMS DIES MANARÀ L’ANTICICLÓ

Predomini de l’Anticicló per als pròxims dies és el que ens mostra el mapa sinòptic, aquest Anticicló és el que la pròxima setmana farà canviar l’oratge de manera radical.

També a partir de demà baixaran de manera més notable les temperatures amb el taller del ponent i una massa d’aire un poc més freda. Temperatures on en cap cas sobrepassaran els 16/18 °C.

PREVISIÓ

Demà esperem intervals de núvols sense més transcendència però pràcticament predominara el sol, demà el més important serà la baixada de temperatures que deixaran un ambient més agradable i no tan calorós com els últims dos dies.

Acabarem la setmana I la començarem sense canvis, sol i temperatures màximes que oscil·laran les més altes entre 15/18 °C,el vent bufarà fluix i variable amb alguna ràfega més moderada al nord del territori.

AGARREU-SE QUE VENEN CANVIS INTERESSANTS.

MODEL EUROPEU DIA 19/20

MODEL AMERICÀ DIA 19/20

A partir de dimecres l’Anticicló començarà a migrar cap al nord fins a situar-se sobre les Illes Britàniques,és ací on començarà un corredor d’aire fred que arrancarà des de el continent Europeu i que acabarà afectant a tota la península, però açò no acaba ahí perquè a més tot açò podrà vindre acompanyat de la formació de borrasques i que junt amb vent humit podrà portar la pluja i la neu al nostre territori.

Si mirem els models a uns 1000 metres d’altura per al dia 20 tenim la isoterma de 0 graus abraçant tota la península i la -5 també agafa bona part Oriental del territori peninsular.

La mitjana d’ensembles del model Americà també veuen que a partir del dia 18/19 les temperatures van cap a la baixa i la probabilitat de pluja i neu va en augment.

Per tant xiquets, situació molt interessant que no veiem des de la passada Filomena i que haurem d’anar vigilant cada minut per a veure com acaba configurant-se al territori Valencià.

En ve molta feina, però és feina que faig  amb molt de gust per a tots vosaltres, espere estar a l’altura. Moltes gràcies i fins demà. ❄❄❄❄❄❄??????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando