Per Nando

11/03/2021

HUI CALOR¡¡¡ACTUALITZACIÓ POSSIBLE ENTRADA FREDA SANT JOSEP❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Mirem al satèl·lit i de nou llevat d’alguns núvols decoratius hui el sol de nou ha estat el protagonista indiscutible de la jornada.

Font Avamet

El mapa de màximes de hui ens diu massa que hem tingut un dia del més primaveral i on les comarques més centrals I del sud com el Camp de Túria, les Hortes, les Riberes, Camp de Morvedre, la Foia de Bunyol, la Costera, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés, la Safor, la Marina Alta, l’Alacantí, el Vinalopó Mitjà, el Baix Vinalopó o el Baix Segura les màximes hi han oscil·lat entre els 22/27 °C,calor de primavera plena.

Font Avamet.

Els quasi 27 °C de la Pobla de Vallbona, els 26,5 de Cullera, Oliva,Llíria i València i així màximes de més de 25 °C a moltes localitats del territori Valencià. Com a màximes més baixes destaquem els 16 °C de Borriana o els 15 °C de Vistabella del Maestrat.

DEMÀ CONTINUEM AMB CALOR.

Demà i encara que podran baixar un poc al nord, les temperatures a les comarques centrals i del sud continuaran marcant valors pròxims als 25 °C. El sol serà protagonista al sud mentre que a la província de Castelló tindrem més nuvolositat que podrà deixar algun plugim dèbil.

ANTICICLÒ CAP DE SETMANA.

L’Anticicló predominara el cap de setmana com veieu al mapa sinòptic i de moment impedirà que les Borrasques puguen circular pel sud i per tant ens garantira oratge estable al nostre territori.

El cap de setmana sí que ens creua una massa un poc més freda que farà baixar els termòmetres entre 4/6 °C respecte a hui.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA

Tant dissabte com diumenge esperem cels pràcticament assolellats amb alguns núvols decoratius sense més transcendència, les temperatures màximes baixaran quedant en valors propers als 18 °C a les comarques més centrals i del litoral.

Els inicis de la pròxima setmana continuarem amb temps Anticiclonic i sense massa canvis.

MOLT PENDENTS A PARTIR DEL 18/19 DE MARÇ.

Desde Meteopoble continue molt pendent del gran canvi de tendència que es podria produir de cara mitjans de la pròxima setmana I coincidint amb el festiu de Sant Josep. L’Anticicló que ens afectarà durant el cap de setmana I inicis de la pròxima setmana pareix que te tendència a migrar cap al nord i podria fer descendir cap a les nostres latituds una important entrada freda amb formació de Borrasques que podrien portar pluja i neu a bona part del territori peninsular inclos el territori Valencià.

La mitjana dels ensembles també veuen eixa important baixada de termòmetres a partir del 18 amb un increment de les precipitacions i de la neu per a dies posteriors.

Com sabeu avance el que puc perquè estem parlant de molts dies vista i per tant no sabem com acabarà desenvolupant-se, però ja fa dies que els models prometen per a eixes dates i no vaig a llevar-li l’ull a cap actualització.

Veurem ploure i nevar? ❄❄❄❄❄❄❄,es possible. Fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando