Per Nando

11/03/2021

CONTINUEM PENDENTS DE LA PRÒXIMA SETMANA AMB TENDÈNCIES DE PLUJA,NEU I FRED❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Són les 4:30 de la matinada i de nou observem el cel pràcticament assolellat,l’Anticicló se centra damunt nostre portant eixa calma al nostre territori.

Font Avamet

Les temperatures actuals  aquestes hores de la matinada són fresques inclús fredes a tot l’interior del territori amb valors negatius als Ports, l’Alcalatén, el Racó d’Ademús, la Plana d’Utiel o el Vinalopó Mitjà. També temperatures que contrasten amb més de 10 °C a zones més costaneres de la Ribera Baixa, la Safor, les Marines, l’Alacantí el Vinalopó o el Baix Segura o inclús zones de la Vall d’Albaida o la Costera.

HUI ASCENS TÈRMIC.

Veiem les màximes previstes el dia de hui pel model Harmonie i hui serà un dia de calor primaveral i en pràcticament en tot el litoral i prelitoral podran aplegar entre els 22 als 25 °C de màxima.

PREVISIÓ

Hui com veieu al mapa esperem cels pràcticament assolellats i temperatures que pujaran com he esmentat abans. Valors que podran aplegar fins als 22/25 °C a molts indrets del nostre territori. El vent bufarà fluix de ponent.

Demà dia molt paregut al de hui llevat del nord del territori on podran tindre més nuvolositat sense descartar algun plugim a la província de Castelló. Temperatures sense massa canvis amb valors prop dels 25 °C a zones més costaneres del territori. Vent fluix amb predomini del ponent. 

CAP DE SETMANA ESTABLE

Situació sinòptica del cap de setmana amb predomini de l’Anticicló abraçant tota la península inclòs el nostre territori.

Cap de setmana d’estabilitat absoluta,l’únic destacable seria la baixada de termòmetres que patirem el dissabte amb una suavització. No farà frescor i les màximes es podran quedar entre els 15/18 °C a bona part del territori Valencià.

TENDÈNCIA CANVIS PRÒXIMA SETMANA

Continuem vigilant la pròxima setmana amb el moviment de l’anticicló que ens afectarà aquest cap de setmana I que els models volen començar a moure de cara la segona quinzena, el dia de hui sembla que a mitjans de la pròxima setmana aquest potent Anticicló es podria centrar sobre les Illes Britàniques produint una descàrrega freda a bona part d’Europa i aportant humitat algunes zones del terç Oriental de la península.

Si mirem el mapa de temperatura en altura per al dia 18 i segons l’última eixida de l’Europeu tenim la isoterma de 0 a  -5 afectant a tota la península i tot això amb possibilitat de precipitació.

Per tant continuem vigilant els models i les seues tendències perquè continuen apostant per una situació interessant cap a les nostres terres i que podrien portar la pluja i la neu algunes zones de la península.

Continue vigilant,fins la nit.?❄?❄?❄

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando