Per Nando

10/03/2021

S’INTUEIX FRED,PLUJA I NEU PER A LA PRÒXIMA SETMANA ❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou a les 4:30 de la matinada observem el cel i hui sí que podem dir que el tenim pràcticament ras llevat d’alguns núvols solts que circulen sobretot pel nord d’Alacant. Però hui voreu amanèixer amb el sol com a protagonista.

MAPA DE PRECIPITACIÓ MES DE MARÇ.

Font Avamet

Fem  una repassada a les precipitacions del mes de Març que a banda de l’1 al 3 del mes on van caure algunes dècimes molt discretes tota l’altra pluja ha caigut amb l’últim episodi. Com veieu registres importants sobretot al Baix Segura amb eixos registres de més de 100 mm o també a la Marina Alta i sud de la Safor amb eixos registres entre 70/100 mm.

ARA VE EL SOL PERÒ ESTEM MOLT PENDENTS DELS MODELS ❄❄❄❄❄❄?????????

PREVISIÓ

mapa sinòptic.

Després de setmanes amb l’Anticicló centrat sobre Centre-Europa i les Illes Britàniques enviant llevant al nostre territori canviem de patró amb Anticicló damunt nostre, però sembla que no podria durar massa com veurem després.

Hui ja no esperem precipitacions i tan sols alguns núvols de matí que a poc a poc aniran deixant passar el sol, després de dies molt apagats hui per fi podreu gaudir del sol.

Demà el més destacat serà l’augment de les temperatures que podran enfilar-se més amunt dels 20 °C a zones més centrals del territori Valencià, predominara el cel pràcticament assolellat i el vent bufarà fluix de ponent.

Divendres les temperatures a penes patiran grans canvis amb valors més que primaverals i que pujaran sota uns 20 °C de màxima a les zones més centrals. Tindrem més nuvolositat al nord on no descartem que puga caure algun plugim sense importància. El vent continuarà bufant fluix de ponent.

El cap de setmana eixe Anticicló encara s’estén més per la península i inclús vol començar a endinsar-se cap al nord d’Europa.

Dissabte de nou serà un dia prou assolellat amb nuvolositat de tipus mig o alt que a penes enteranyinaran el cel. Les temperatures baixaran respecte a dijous i divendres quedant-se els valors màxims a les zones centrals entre els 15/18 °C.

VEIEM EL PUR HIVERN LA PRÒXIMA SETMANA ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

ATENCIÓ!!! Molt pendents dels models la pròxima setmana perquè tant el model Americà com l’Europeu veuen el dia de hui un ascens de l’anticicló de nou cap al nord i centre Europeu i amb possibilitats d’una descàrrega freda al continent Europeu i també a casa nostra. Sabeu que açò ja no són previsions i són tendències que sempre seguim a Meteopoble, però si tot açò va confirmant-se podríem tindre una segona part del mes del més interessant. Nevara? ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

HO SEGUIM????????? FINS LA NIT ?❄?❄?❄❄❄❄??❄??

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando