Per Nando

9/03/2021

HUI TAMBÉ PLOURÀ,ON? ACTUALITZACIÓ I PREVISIÓ!!!????????⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Són les 4:30 del matí i de nou observem el cel i de nou tenim altre dia amb nuvolositat abundant al nostre territori però cada dia menys compacta. Així i tot hui també deixa i deixarà precipitació.

Mirem el radar de pluja i poques precipitacions es veuen a estes hores al nostre territori, però sí que tenim alguns nuclis que deixen pluges molt dèbils I disperses, on sí que veiem que més plou a estes hores de la matinada es sobre l’illa de Mallorca on un nucli més actiu està creuant.

Font Avamet

Com veiem el mapa de distribució de pluges d’aquesta passada nit s’observa que les precipitacions han estat molt més disperses i molt més minses. Si que ha tornat a ploure a l’extrem sud d’Alacant.

Font Avamet

Registres poc importants com els 4 mm de Pilar de la Foradada, 2,5 mm de Benimaurell o Castell de Castells, 2 mm a Oriola,Higueruelas,o Rojals és la pluja més destacada d’aquesta nit.

PREVISIÓ

El model Arome i la seua última actualització ens mostra aquesta inestabilitat que creixerà durant el dia i que de manera inconexa pot deixar alguns ruixats durant el mati, de vesprada creixeran nuclis que podran deixar tempestes de manera irregular al nostre territori.

Hui encara tinguem inestabilitat amb les restes d’eixes pluges que afecten el litoral i prelitoral i de vesprada tindrem creixement de núvols que per l’interior de València i Castelló i les serres del sud de València I nord d’Alacant que podran deixar alguns ruixats i tempestes.

A partir de demà l’Anticiclò dominarà l’oratge amb una massa d’aire més càlida que farà pujar les temperatures.

Demà núvols de bon matí, però que a poc a poc aniran deixant passar el sol i deixaran un dia agradable amb el sol com a protagonista, les temperatures pujaran lleugerament.

Dijous dia assolellat,temperatures en alça amb màximes properes als 20°C i vent fluix de ponent.

Divendres podrem tindre més nuvolositat al nord amb la possibilitat d’algun plugim per l’interior però res destacable,al sud més sol I temperatures que continuaran amb valors primaverals. El vent continuarà bufant fluix de ponent.

CAP DE SETMANA ANTICICLÒNIC.

El cap de setmana continuarem amb predomini de l’Anticiclò que ens afectarà de manera més extensa produint més calma a tota la península i amb temperatures un poc més baixes que dijous i divendres.

Però com sempre gaudiu del dia, jo ara cap a la feina i espere així que a Meteopoble esteu ben informats abans d’eixir de casa.Aquesta vesprada-nit actualitzaré registres,models i tendències.

Fins la nit ???????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈.

Glòria Fayos Granel. Riola
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando