Per Nando

8/03/2021

ON PLOU? ¡¡¡ ACTUALITZEM MAPES I MODELS!!!???????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????????

Meteo

Destacats

Bona vesprada/nit, de nou cels molt coberts i e veuen eixos núvols més potents que creixen per l’interior del territori i que possiblement porten associades algunes tempestes.

Si mirem el radar en estos moments trobem nuclis de precipitació prou actius entre el mar i les Balears també eixos nuclis de tempesta que afecten estes hores a Catalunya, interior de València i Castelló i Múrcia on ha plogut molt les últimes hores. També tenim eixes precipitacions que entren de gregal per la Marina i la Safor i que durant les pròximes hores i està nit també deixaran precipitacions per les zones més litorals I prelitorals del sud de València i nord d’Alacant. També ens confirmen que cau alguna volva ara mateix en Castellfabib ( Arroyo cerezo)

PRECIPITACIONS ACUMULADES HUI FINS LES 17: 30

Font Avamet

Com veieu hui el mapa de pluges mostra una distribució diferent al d’ahir, hui la zona d’Alacant no ha plogut res mentre Castelló ha rebut una regada generalitzada amb registres entre 10/15 mm a les zones més litorals del sud de la província, també destaquen les pluges de la Marina amb valors també entre 10/15 mm.

Com a pluges més significatives el dia de hui destaquem els 20 mm d’Aras de los Olmos, els 18 mm d’Utiel els 17 mm de Castelló de la Plana o els 12 mm d’Ondara i Xàbia.

PREVISIÓ

Demà el mapa sinòptic ja ens mostra com la vaguada va retirant-se clarament cap a l’est, però així i tot encara quedaran restes d’inestabilitat.

mapa precipitacions Arome.

Demà encara de bon matí podem tindre algun ruixat per les zones més costaneres del sud de València i nord d’Alacant de bon matí però la tendència es anar parant. De vesprada de nou creixeran nuvolades per l’interior que podran deixar algun ruixat o tempesta amb més probabilitat a les serres del sud de València I nord d’Alacant i per l’interior de València i Castelló.

A partir de dimecres aplega l’estabilitat amb l’Anticiclò que s’adintra a la península i una massa d’aire més càlida.

Dimecres lliura el sol però encara podem tindre algo de nuvolositat a les zones més costaneres sense més transcendència,temperatures que pujen.

Dijous cels completament assolellats,vent fluix de ponent i temperatures que encara pujaran més deixant un ambient primaverals amb valors que podran aplegar als 20°C de màxima a les zones més centrals.

TENDÈNCIES MARÇ

Anirem fixant-se la pròxima setmana per veure si les tendències tornen a confirmar un nou gir del vent a llevant cap a casa nostra, tendències que fa dies que ens mostren els models.

Açò és tot per hui, demà comence de nou a treballar després de dies absent per la covid, però estic amb molta força, però no vos deixe perquè demà de bon matí abans de la feina tindreu la vostra publicació diària.

Fins demà ????????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando