Per Nando

8/03/2021

CONTINUA PLOVENT AMB RISC DE TEMPESTES DE VESPRADA ????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem al cel com tots els dies i la inestabilitat I els núvols continuen ben presents al nostre territori. Però ara mateix els núvols més densos se centren sobre les Illes Balears.

Si observem el radar de pluja, plou a zones de València i Castelló i de manera dèbil a punts del nord d’Alacant. I tenim nuclis més actius desplaçant-se cap a l’illa de Palma.

precipitació hui Avamet.

Si mirem els acumulats d’aquesta nit de nou veiem que en punts de la Marina és on més ha plogut en valors entre 10-20 mm i tot el sud de la província de Castelló amb registres entre 5-10 mm.

Acumulats episodi. Avamet

Si veiem els acumulats des de que va començar a ploure fa 48 hores trobem els quasi 100 mm de Xàbia ( Montgo ) 93 mm a Dénia,88 mm a Vilallonga (pla de la Llacuna) 78 mm a la mateixa Alacant ciutat,66 mm a l’Atzubia, 65,1 mm també arreplegats a Pego ( Ambra ) 63 mm a Pedreguer o els 60 mm a Elx. Després tenim molts registres entre 20/40 mm a molts observatoris de València i Alacant.

Hui Aemet no ens té en avís i és que hui també el risc de precipitacions disminueix, però no del tot com explicarem després. Només trobem en avís groc al sud de l’illa de Palma que poden deixar 20 mm en 1 hora.

PREVISIÓ

La situació sinòptica per a hui i demà encara es veu restes d’inestabilitat al pas de la Borrasca, però amb eixa vaguada que encara té prou aire fred en altura que farà créixer núvols de precipitació al nostre territori.

Precipitació model Arome

El model Arome ens mostra com podrem tindre un matí un poc més tranquil al nostre territori, però de nou de cara la vesprada la pluja podrà tornar a visitar a bona part de les nostres comarques.

Per tant hui les pluges no seran tan persistents com ahir al nostre territori, esperem ruixats més dispersos durant el dia sobretot a les zones de més al litoral i prelitoral de la província de Castelló, València i el nord d’Alacant. De vesprada creixeran ruixats i tempestes que podran afectar a qualsevol punt però de manera molt irregular.

Demà encara tindrem menys inestabilitat, pel matí no esperem que ploga o com a molt podrem tindre alguna gota pel litoral, de vesprada creixeran alguns núvols que poden deixar algun ruixat o tempesta amb més probabilitat a les serres del sud de València i Alacant.

MILLORIA IMPORTANT A PARTIR DE DIMECRES

A partir de dimecres manarà l’anticicló que agranarà tot l’aire fred en altura i ens portarà sol i temperatures en ascens.

Dimecres encara podrem tindre nuvolositat residual però poc a poc el sol anirà guanyant protagonisme,temperatures al alça i vent fluix i variable.

Dijous dia completament assolellat, temperatures que continuaran pujant amb valors pròxims als 20 °C a les zones més centrals i vent fluix de ponent. Sembla que l’anticicló ens podria acompanyar un bon grapat de dies i veurem després quin moviment vol fer.

Aquesta nit actualitzem els últims registres de precipitació i les previsions i tendències i com sempre moltes gràcies per estar ahí.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando