Per Nando

7/03/2021

¡¡¡AVIS GROC PER PLUGES!!! PLOU I PLOURÀ ??????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem al cel i hui sí que veiem eixa nuvolositat més compacta que puja pel sud de cara al nostre territori, així continuarà tot el dia amb el cel ben cobert.

Si observem el radar i donat que fa un temps que no funciona el de Múrcia tampoc s’aprecia massa les pluges que tenim a Alacant el sud de València, però confirme que ara està plovent entre dèbilment i moderadament a moltes localitats.

AEMET ENS FICA EN AVIS GROC

Aemet ens fica en Avís groc per al dia de hui a tot el litoral d’Alacant i sud de València per pluges que en el litoral sud de València i nord d’Alacant podran superar els 60 mm en 12 h. Al sud d’, Alacant també podran registrar pluges que podran superar els 20 mm n’apenes 1 hora.

precipitació Font Avamet
Precipitació Font Avamet

De moment les precipitacions més importants i tal com esperaven estan donant-se al sud de València i nord d’Alacant, però llevat de l’interior de Castelló ha plogut a tot el territori, són pluges provisionals que anirem actualitzant al llarg de la jornada. Destaquem els 32 mm de Vilallonga al pla de la Llacuna, els 18 mm d’Enguera o els 15 mm de la Vall d’Ebo i de Barx.

MAPA SINÒPTIC HUI

La situació sinòptica per a les pròximes hores continua amb inestabilitat amb eixe Anticicló que agarra des de les Açores fins a les Illes Britàniques i la Borrasca del nord d’Àfrica enviant gregal a tot el nostre territori.

Pluges hui Arome.

Ací teniu la distribució de les pluges que preveu el model Arome per al dia de hui i on la màxima inestabilitat la dona al sud del territori inclús també a les Balears, però en general afectarà a tot el territori.

PREVISIÓ HUI

Dia molt cobert amb pluges generals que seran entre dèbils i moderades a la major part del territori,aquesta pluja podran ser intensitat forta sobretot quant més al litoral del sud de València I nord d’Alacant. No descartem algunes tempestes a les zones més litorals de la província d’Alacant que pogueren donar registres també prou interessants. A Castelló també plourà sobretot al litoral, la part interior ho farà però molt dèbilment. També cal prestar atenció a les tempestes que podran afectar a les Balears i deixar pluges localment fortes. El vent continuarà bufant de gregal I les temperatures a penes baixen uns graus respecte ahir.

MAPA SINÒPTIC DEMÀ

Demà i despus demà tindrem encara aire fred en altura amb el pas de la vaguada i el vent continuarà incidint de gregal cap a les nostres costes. Per tant la inestabilitat continuarà.

Acumulats Europeu fins dimarts.

Demà també tindrem un dia inestable amb pluges més importants sobretot al sud de València I nord d’Alacant, però que podran afectar a tot el territori, de vesprada creixeran tempestes per l’interior que anirem veient en els models mesoescalars del dia de hui on les  van situa’n i anirem informant. Però serà un dia molt tancat com hui. El vent continuarà bufant de gregal I les temperatures a penes variaran.

Dimarts va retirant-se un poc l’aire fred, però encara tindrem suficient inestabilitat per a què de nou tinga’m ruixats arreu del territori Valencià i on de vesprada tenim risc de creixement de tempestes que podrien ser localment fortes.

DIMECRES APLEGA LA CALMA

A partir de dimecres entra molt tímidament l’Anticicló damunt de la península i el que farà és portar el ponent I el sol.

Per tant dimecres l’estabilitat anirà guanyant protagonisme amb sol cada vegada més a la vista i temperatures que pujaran un poc respecte a aquestos dies.

Però les tendències volen mostrar coses interessants la resta de mes amb frescor i vorem si amb més inestabilitat cosa que aniré informant al llarg de la jornada i dels pròxims dies.

Però de moment anem seguint la situació i de cara a migdia faré una actualització de les pluges més importants i d’on plou amb més gana. Gaudiuuuuuuuuu de la pluja.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando