Per Nando

7/03/2021

ACTUALITZACIÓ SATÈL·LIT,RADAR I PLUGES??????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

De nou mirem al satèl·lit i dona gust veure tanta nuvolositat al territori Valencià i que almenys ens deixe pluja que serà molt agraïda per al camp després de setmanes amb molt de núvol i molt poca precipitació.

Al radar meteorològic observem que on més plou és al sud de València i la província d’Alacant i la part de l’interior de València, pluges que aniran sumant al llarg de la jornada.

ACTUALITZACIÓ PLUGES A LES 12 DEL MIGDIA.

Mapa precipitació Avamet.

Com veieu ha plogut a tot el territori Valencià, però les zones més blaves corresponen a Alacant i part de la Marina, situació que anirà variant de colors perquè continuarà plovent les pròximes hores.

Recull precipitacions. Font Avamet

A les 12 del migdia destaquem els 50 mm del Pla de la Llacuna a Vilallonga els quasi 40 mm a la Casella en Alzira, però el que més m’agrada és eixa pluja que està caient a localitats d’Alacant que és una zona on sempre tenen dèficit de pluja. Destaquem els 36 mm d’Elx, els 35 mm d’Oriola o els 30 mm d’Almoradí o de Pilar de la Foradada.

CONTINUARÀ PLOVENT

Amb l’actualització del model Arome ens segueix confirmant que continuarà plovent a tot el territori i inclús aquesta vesprada podrien ser més generals al nord de València i la província de Castelló. A les zones del golf de València continuarà plovent també amb persistència i no descartem alguna tempesta puntual.

Açò és el que tenim fins ara, de cara la nit actualitzarem dades, previsions demà i pròxims dies i les possibles tendències dels models.

Gràcies per acompanyar-me i fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando