Per Nando

7/03/2021

¡¡¡ ACTUALITZACIÓ!!! DEMÀ CONTINUEM AMB RUIXATS I TEMPESTES????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit!!! De nou mirem el satèl·lit amb cels ben tapats al territori Valencià, però ens fixem també en eixes tempestes que han afectat i estan afectant aquestes hores a les Balears.

El radar meteorològic també veu eixes taques verdes que és la pluja que està afectant sobretot bona part del territori Valencià i de les Illes Balears deixant registres interessants.

REGISTRES FINS LES 19 H.

Precipitació acumulada hui. Avamet.

Si pegem de nou una ullada al mapa de precipitació actualitzat a les 19 hores tot el sud d’Alacant, la Marina, la Safor, la Vall d’Albaida, la Costera, la Canal de Navarrés és on més ha pogut el dia de hui, per contra el nord i interior de Castelló és on menys ha plogut com estava previst.

Precipitació Avamet

Destaquem precipitacions que superen els 60 mm com Vilallonga ( pla de la Llacuna) o Elx o superiors als 50 mm a Xàbia, Dénia, Alzira,Pilar de la Foradada o Almoradí. Però també tenim registres molt important superior als 20-40 mm a les zones abans esmentades de la província d’Alacant i el sud de València.

Ací teniu també un fort ruixat en Torrevella on han tingut problemes d’inundacions, han caigut més de 60 mm en poc de temps originant alguns problemes.

QUE ENS ESPERA LES PRÒXIMES HORES?

La situació sinòptica ens continua mostrant inestabilitat en altura i per tant les precipitacions continuaran a casa nostra I també a les Illes Balears.

El model Arome com veieu ens diu que els ruixats continuaran el dia de demà on possiblement s’afegiran les tempestes de vesprada.

Demà continuarem amb dia molt inestable, ruixats que podran afectar a qualsevol lloc del territori, però no pense que seran tan persistents com hui al sud. De vesprada tindrem creixement de tempestes que podran descarregar amb força, com sabeu les tempestes són una loteria i podran afectar a qualsevol punt i per tant ho haurem de seguir. El vent continuarà bufant de gregal.

Dimarts sembla que les pluges durant el dia seran més disperses, però de nou de vesprada a causa de l’aire fred que encara tindrem en altura de nou creixeran núvols de tempesta que podran afectar el territori Valencià amb més possibilitats al sud del territori, però ho haurem de seguir.

A PARTIR DE DIMECRES S’ESTABILITZA L’ORATGE

A partir de dimecres ens entra l’Anticicló a la península agranant l’aire fred i tallant el llevant que des de fa unes setmanes ens acompanyava al territori Valencià.

Dimecres la millora serà notable, tindrem encara nuvolositat residual que potser puga deixar algun ruixat aïllat però res a veure amb estos dies.

Dijous cels completament assolellats i temperatures en alça serà el predominant de la jornada.

TENDÈNCIES

Sabem que la millora aplega de cara a dimecres, però sabeu que sempre vaig vigilant tendències, des de fa dies els models volen de nou ascendir l’anticicló a latituds altes cap a la segona quinzena de Març i tot açò ens podria portar de nou el llevant a llarg termini i ja vorem que va passant…….

Mentrestant continuem disfrutant de la pluja fins dimecres perquè ja feia molt de temps que no veiem ploure de manera tan generalitzada.

Fins demà i molt bona nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando