Per Nando

6/03/2021

¡¡PLOU I PACIÈNCIA !! LA PLUJA SERÀ GENERALITZADA DEMÀ I FORTA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈?????????????

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Cels cada vegada més coberts a tot el territori Valencià, ja es veuen créixer eixa nuvolositat més compacta del nord d’Àfrica que tendirà a pujar les pròximes hores deixant les precipitacions més importants.

Radar meteorològic
Pluges Avamet últimes 4 hores.

Comença a ploure de nou a localitats de la província d’Alacant, però com he dit la situació va a més i les pluges es generalitzaran les pròximes hores. Alguns registres d’aquesta vesprada són els 5 mm d’Alcalalí o la Vall d’en o els 3 mm de Pedreguer.

EMPITJORAMENT INMINENT

Acumulació pluja fins demà la nit. Arome.
Vent i pluja.

Com dic a partir de les pròximes hores la situació es complica amb el pas de la borrasca pel nord d’Àfrica que junt amb el reforçament del gregal farà que ploga començant pel sud i que s’entendrà pràcticament a tot el territori el dia de demà.

PREVISIÓ

Per tant demà la pluja serà la protagonista a bona part del territori des de primera hora del dia, començarà a ploure ja de manera més intensa durant la nit pel sud i demà durant el dia també afectarà terres de Castelló, Balears i Catalunya però aquesta amb menys mesura. Les pluges més importants es donaran al golf de València on en alguns llocs podrem superar els 60/80 mm amb més probabilitat en zones de la Marina o la Safor.

Dilluns dia també molt rebolicat amb pluges que al matí també afectaran zones del litoral i prelitoral del territori Valencià on de nou podrien tindre intensitat moderada o forta. De cara la vesprada també podran créixer tempestes per l’interior. El vent continuarà bufant de gregal. A les Illes Balears també tindran precipitacions amb tempesta que podran ser localment intenses.

Dimarts de nou sembla que serà un dia prou complicat i on de cara la vesprada les tempestes seran les grans protagonistes de la jornada. Tempestes que haurem de seguir per veure en quina mesura ens afecten i on hi haurà més possibilitats.

A PARTIR DE DIMECRES MILLORA L’ORATGE PERÒ FINS A QUAN?

A partir de dimecres sembla que remetran les pluges amb l’entrada de l’Anticicló que farà que torne el sol i pujen les temperatures mínim fins al cap de setmana.

OBSERVEM TENDÈNCIES

Vigilarem les tendències perquè volen ascendir l’Anticicló de cara la segon quinzena de març cap amunt i per tant caldrà seguir-ho perquè si es confirma comportaria un oratge més inestable i variable que podria continuar a casa nostra.

Però ja sabeu que Març és un més primaveral i l’atmosfera es torna més caòtica i difícil de fer previsions i més a llarg termini, però mentrestant anem a disfrutar de la pluja que ens està afectant ara i acabarà afectant bona part del territori.

Gaudiu i demà actualitzem models i mapes de previsió fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando