Per Nando

6/03/2021

JA HA PLOGUT I PLOURÀ MOOOOLT LES PRÒXIMES HORES I DIES ¡¡¡SEGUIMENT!!!??????????????

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Font Avamet

Bon dia!!! Cel tancat a les comarques més centrals on ja tinguem les primeres pluges importants al nostre territori com els 19 mm a Xeraco o els 8 mm de Xeresa o els 6 mm de Gandia o Barx. Al satèl·lit es veu eixa borrasca pel golf de Cadis I que està deixant prou aiguats per aquella zona on han activat l’avís Roig per fortes pluges de més de 120 mm. Precaució en aquelles zones.

A CASA NOSTRA ORATGE INESTABLE

mapa sinòptic

Amb el mapa sinòptic ja veiem la borrasca que està al golf de Cadis i que continuarà avançant entre hui i demà. També tenim des de fa setmanes eixe Anticicló ferm a les Illes Britàniques que també ens afavorira eixe vent marítim.

Per tant hui cel molt núvol a la mitat sud i més clarianes al nord. Primeres pluges durant el dia al sud de València i la província d’Alacant que de moment seran disperses, però podrien ser localment moderades, al nord no esperem que ploga ho podria fer però molt dèbilment cap a últimes hores. Les temperatures no patiran canvis significatius i el vent continuarà bufant amb predomini del llevant.

mapa sinòptic demà

Demà i encara que la Borrasca ens creua molt pel sud al tindre aire fred en altura i el gregal que es reforçarà cap a la nostra zona les pluges seran més generals i persistents.

Mapa de pluges Arome
pluges Europeu.

Com veieu les pluges actualitzades del model Europeu per als pròxims dies sobretot a la mitat sud del territori no tenen desperdici.

Per tant demà serà un dia molt inestable des de bon matí on plourà de manera generalitzada sobretot a la província de València i Alacant, pluges que en general seran moderades, però podran ser localment fortes en punts del sud de València i nord d’Alacant i no es descarta que alguna vinga en forma de tempesta. A la província de Castelló també plourà sobretot al seu litoral amb eixes pluges que entraran de mar cap a terra. Però avisem que les pluges més importants les esperem en el sector del golf de València. El vent bufarà de gregal i les temperatures a penes patiran canvis.

mapa sinòptic dilluns/dimarts

Entre dilluns i dimarts continuarà la inestabilitat amb el pas de la vaguada amb eixe fred en altura farà créixer els núvols de pluja al nostre territori.

Dilluns sembla que pel matí podríem tindre algun ruixat esporàdic pel litoral, però començarem el dia prou tranquil, de vesprada començaran a créixer tempestes que aniran avançant des de l’interior cap a la costa i que podran deixar pluges localment fortes. El vent continuarà bufant de gregal.

Dimarts repetició de la jugada amb tempestes que creixeran a partir de migdia o vesprada i que podran ser localment fortes i avançar cap a la costa. Podran afectar a qualsevol punt, però recorde que en situació de tempestes és com una loteria i ací pot fer molt i al costat poc. Per tant farem seguiment.

Dimecres encara podrien quedar restes d’inestabilitat amb algunes pluges de matí al litoral i sud, però sembla que la tendència es anar millorant durant el dia de manera progressiva.

A partir de dimecres/dijous guanyarà protagonisme el sol, ponentet i temperatures a l’alça. Gaudirem uns dies d’estabilitat absoluta durant tota la setmana.

TENDÈNCIES

Però anirem observant les tendències per veure si la segona quinzena de Març aquest mes encara té ganes de moviment perquè el segon panell del model Americà promet. Però açò com sabeu sempre és ciència-ficció a tants dies vista, però jo no deixe de llevar l’ull.

Però de moment tenim ara 4 dies on anem a estar i ben distrets amb les pluges i les tempestes al nostre territori, per tant seguiment a tots i a veure si per fi fa una regada general que feia setmanes anàvem anunciant i esperant. Anem actualitzant. ????????????????????????????????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando