Per Nando

5/03/2021

ATENCIÓ!!!LES PLUGES EL DIUMENGE PODRAN SER LOCALMENT FORTES I PERSISTENTS ?⛈?⛈?⛈?⛈?⛈?

Meteo

Destacats
Satèl·lit
precipitació. Font Avamet

Bona nit, penya!!! Com veieu aquesta vesprada hem tingut alguns ruixats a les serres d’Alacant que apenes han arribat a superar 1 mm a Alcoi o Benillup. A aquestes hores la nuvolositat més abundant la trobem a les zones més centrals mentre que a València i Castelló trobem el cel amb menys nuvolositat. 

INMINENT CANVI D’ORATGE

Situació sinòptica diumenge.
pluges Arome. Dissabte/Diumenge

Tenim un canvi important de cara a demà, però sobretot el diumenge on el pas d’una borrasca molt desdibuixada i el reforçament del vent de gregal afavorirà sobretot que el diumenge puga’m tindre pluges localment intenses sobretot al sud de València i nord d’Alacant I les Illes Balears. No descartem que eixes pluges puguen vindre acompanyades de tempesta.

Demà començara a complicar-se durant la jornada per la mitat sud,és possible que durant el matí encara puga’m veure el sol a la província de València I Alacant, però prompte es taparà i on podran caure els primers ruixats que en principi seran dèbils o moderats i dispersos. A la mitat nord tindran més sol que al sud i no esperem que ploga.

El diumenge tindrem un dia més complicat sobretot al sud de Valencià i nord d’Alacant on les pluges podran ser moderades o localment fortes i tindre certa persistència, a la resta del territori també plourà, però ho farà de manera més dèbil i dispersa.

Dilluns i dimarts sembla que amb l’últim pas de la vaguada tindrem tempestes a la vesprada que podran afectar a prou localitats del territori Valencià, però això ja ho actualitzarem demà.

A partir de dimecres entrarem en un període de bon oratge amb ponent, sol i temperatures a l’alça situació que també aniré informant dia a dia.

Com veieu situació interessant la que es presenta a partir de demà i que després dels episodis fallits al nostre territori sembla que per fi ve la pluja. Plourà més a la mitat sud que al nord, però almenys plourà amb alguns registres que podran ser dignes de menció.

Demà mati tornem actualitzar,seguiment i vos vull a tots ací ???????????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈??????????????????????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄


!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando