Per Nando

5/03/2021

¡¡¡ACTUALITZACIÓ!!! A PARTIR DE DEMÀ ELS RUIXATS I LES TEMPESTES GUANYARAN PROTAGONISME ⛈⛈⛈?☁️??

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Bon dia!!! Cels coberts a la mitat sud i cel més ras cap a la mitat nord del territori si ens alcem cap a estes hores. Tenim un nucli de precipitació per davant de la Marina que podrà tocar terra les pròximes hores i deixar algun ruixat segons l’observació al radar meteorològic.

PREVISIÓ HUI

Hui tindrem cel amb nuvolositat abundant a la mitat sud i més clarianes a la mitat nord, tindrem risc d’algun ruixat al litoral sud de València I nord d’Alacant durant el matí i de vesprada creix el risc d’algun ruixat a les muntanyes d’Alacant. A la vesprada també creixeran núvols a l’interior de la província de València i Castelló, però no esperem que deixen precipitacions. Les temperatures es mantenen.

A PARTIR DE DEMÀ CANVIS IMPORTANTS

Com veieu al vídeo dels mapes sinòptics per als pròxims dies veureu com avança la Borrasca pel sud que és la que ens complicarà l’oratge a partir de demà i durant el diumenge. El dilluns continuarà la inestabilitat amb el pas d’una vaguada que deixarà tempestes arreu del territori.

MAPES DE SIMBOLS

Demà començarem el dia amb prou nuvolositat a la mitat sud i cels amb núvols i clars a la mitat nord. De cara a migdia o vesprada començarà a ploure a la província d’Alacant i al sud de València, aquestes precipitacions seran entre dèbils i moderades. A Castelló no té pinta que demà ploga. El vent continuarà amb predomini de llevant i les temperatures baixaran un poc respecte a hui.

Diumenge serà un dia inestable amb possibilitat de ruixats arreu del territori Valencià, en general seran dèbils, però al sud de València i nord d’Alacant podrien ser moderats i ser localment persistents. El vent continuarà bufant de llevant i les temperatures a penes variaran.

Dilluns començarem el dia amb prou tranquil·litat i sense pluges, però a mesura que avance la jornada creixeran nuclis de tempesta arreu del territori, podran afectar a qualsevol punt, però ja de cara la nit se centraran més cap al sud. Aquestes tempestes podrien tindre caràcter fort.

Dimarts i amb l’últim pas de la vaguada encara quedaran restes d’inestabilitat i durant el matí podria continuar plovent a la mitat sud del territori, ja de cara la vesprada-nit la situació començaria a millorar significativament.

TENDÈNCIES RESTA DE SETMANA

A partir de dimecres es trenca el patró de llevant de les últimes setmanes i ens afectarà l’Anticicló que deixarà ambient completament assolellat i temperatures més altes, aquesta situació es podria allargar tota la setmana.

Però ara ens centrarem en les pluges a partir de demà que podrien deixar registres més importants que el de les últimes setmanes. Seguiment i fins a la nit?????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando