Per Nando

4/03/2021

MARÇ VE AMB GANES DE MARÇEJAR?????????????????????

Meteo

Destacats
Satèl·lit.
Precipitació Font Avamet.

Bon dia!!! Primer que res mirem al cel i aspecte del cel molt nuvolós, però amb més clars que les últimes jornades, tenim més núvols com més al sud i inclús a la província de Castelló ara mateix tenim prou clars. Algunes precipitacions inapreciables també hem tingut fa una estona que no han deixat ni 1 mm a Banyeres de Mariola.

NO ACABA FER NET DEL TOT!!! PREVISIÓ HUI, DEMÀ I PRÒXIMS DIES

Hui dia menys nuvolós que ahir, però així i tot encara esperem que es puga produir algun ruixat a la mitat sud del territori,al matí tindrem el cel més obert a l’interior de Castelló, però de vesprada de nou la nuvolositat serà abundant i no descartem que alguna tempesta o ruixat poguera tocar els ports o el racó d’Ademús. Temperatures sense canvis.

Demà tindrem de nou cels prou coberts arreu del territori Valencià, espere que eixa nuvolositat puga deixar ruixats a la província d’Alacant i el sud de València que podrien ser localment moderats, al nord alternança de núvols i clars inclús no descarte que en algun moment puga estar el cel cobert. Temperatures sense canvis i vent amb predomini del llevant.

Dissabte de nou dia amb intervals de núvols i sol a tot el territori Valencià on de nou hi ha risc d’alguna gota al litoral sud del territori. Temperatures sense canvis i predomini del llevant.

Entre el diumenge i el dilluns creix la inestabilitat amb el pas d’una borrasca pel nord d’Àfrica I que a nosaltres ens afectarà de raspallo el diumenge, a més amb el pas d’una vaguada pel nord peninsular farà que dilluns tinga’m possibilitat de creixement de tempestes.

Diumenge tindrem un dia rebolicat i amb possibilitat de pluges al sud de València I nord d’Alacant, de vesprada podrem tindre creixement de núvols d’evolució que podrien deixar alguna gota per l’interior sobretot de la província de Castelló. Temperatures sense canvis importants.

Dilluns començarem el dia prou estable, però a mesura que vaja avançant la jornada començaran a créixer nuclis de tempesta que podran deixar ruixats arreu de tot el territori Valencià I que podran tocar punts de la costa. No descarte que eixes tempestes puguen ser localment fortes. El vent predominara de llevant. Vigilarem aquest dia als models per veure que ens van dient.

TENDÈNCIES

A partir de dimarts ens afectarà l’Anticicló amb oratge estable i amb pujada dels termòmetres. Però sembla que no podria durar massa.

De nou les tendències dels models a llarg termini podria portar més llevant a casa nostra, el model Americà així ens ho mostra en el segon panell i des de Meteopoble ho seguiré.

Com veieu Març ve rebolicat fent-se honor a ell mateix. Anirem actualitzant les previsions per als pròxims dies I les probables tendències per aquest mes. Fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando