Per Nando

4/03/2021

¡¡¡ACTUALITZACIÓ!!! DIUMENGE I DILLUNS RISC DE RUIXATS I TEMPESTES AL TERRITORI VALENCIÀ ⛈⛈⛈⛈?????

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Aquesta vesprada ja hem vist eixir el sol a bona part del territori Valencià i alguns ho hauran agraït. Llevat d’aquesta matinada no hem tingut cap precipitació més el dia de hui al nostre territori.

Demà mati tindrem nuvolositat abundant sobretot a la mitat sud i que no es descarta que caiga algun ruixat sobretot a la província d’Alacant i el sud de València, no seran ruixats massa importants, però algo pot caure. A la mitat nord lluirà el sol des de bon mati, de vesprada lluirà el sol a tot el territori, es manté el predomini del llevant I les temperatures sense canvis.

RUIXATS I TEMPESTES DE DIUMENGE A DIMARTS

El pas d’una vaguada a partir de diumenge complicarà de nou l’oratge al territori Valencià, esperem des del mateix diumenge i fins dimarts ruixats i les primeres tempestes primaverals, sembla el dia de hui que les zones més afavorides per aquestes tempestes serien la província de València i Alacant.

Pluges Europeu fins dimarts.

Per tant seguiment és el que toca per veure on van ubicant aquesta situació d’inestabilitat que esperem no es desinfle i deixe una bona regada al nostre territori.

Demà mati actualitzem models i mapes de previsió,ATENTS!!! I descanseu.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄


!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando