Per Nando

3/03/2021

A PARTIR DE DIUMENGE DE NOU TINDREM RUIXATS.???☁️⛅??☁️⛅?

Meteo

Destacats
Mapa precipitacions Avamet.

Bona nit!!! Cels que finalment han quedat molt coberts al sud de València i nord d’Alacant, però s’han obert clarianes com estava previst al sud d’Alacant i al nord de València i la província de Castelló .

Demà més sol que hui, però encara podríem tindre alguna precipitació molt dèbil al litoral sud, a la resta núvols alternant en clars, però que tindrem moments on el sol serà el protagonista.

EL CAP DE SETMANA DE NOU ARRIBA LA INESTABILITAT.

El cap de setmana creuarà una borrasca pel nord d’Àfrica, però creuarà molt pel sud i sols ens afectarà de refilo. Sembla que el dissabte ja podríem tindre alguns ruixats, però seria el diumenge on els ruixats i alguna tempesta és farien més generals.

MAPA SINÒPTIC PRÒXIM DILLUNS

El pròxim dilluns a causa que encara quedaran restes d’aire fred en altura pel pas d’una vaguada continuarem amb risc de ruixats i possiblement amb tempesta de cara la vesprada.

TENDÈNCIES MODELS.

Sembla que a partir de dimarts o dimecres tindrem de nou un canvi de patró amb Anticicló damunt nostre, un poc de ponentet i pujada de termòmetres, és a dir es veu una situació de bon oratge cap allà dimarts/dimecres. També haurem de seguir-ho tots els dies perquè aquesta tendència podria no durar massa.

Anem informant, demà actualització de models i mapes de símbols. Cuideu-vos i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando