Per Nando

3/03/2021

A LA VISTA LES PRIMERES TEMPESTES PRIMAVERALS.????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem al cel i de nou el tenim ben tapat encara que hui veurem més clarianes que els dies anteriors. Algunes precipitacions aquesta nit de nou inapreciables on destaquem els quasi 3 mm de Bocairent i Agres, els 2 mm de Sumacarcer i moltes poblacions on han caigut vora 1 mm.

PREVISIÓ.

Hui encara tindrem inestabilitat al sud de València I nord d’Alacant on de nou podria caure algun ruixat molt poc important com fins ara. A la província de Castelló i al sud d’Alacant no esperem que ploga i ja es veuran clarianes sobretot de cara la vesprada. Les temperatures sense canvis significatius.

Demà lluirà el sol a tot el territori, però encara tindrem nuvolositat I que no descartem que puguen deixar alguna gota al litoral sud del territori Valencià.

Divendres de nou dia assolellat, però tindrem nuvolositat que en algun moment podrà enteranyinar el cel i inclús no es descarta alguna gota pel sud d’Alacant.

LES PRIMERES TEMPESTES PRIMAVERALS DEL 2021

La situació sinòptica per al cap de setmana i inicis de la pròxima és el pas d’una borrasca molt desdibuixada i el pas d’una vaguada que produirà les primeres tempestes primaverals al nostre territori.

Dissabte dia molt nuvolós, però així I tot encara podrem veure el sol, no descartem algun ruixat a l’interior de València. Diumenge serà un dia més inestable on tindrem de matí ruixats al litoral de les tres províncies i de vesprada creixeran núvols d’evolució per l’interior i que podran deixar ruixats que podrien ser en forma de tempesta a l’interior de Castelló, València i Alacant i que es podrien desplaçar a la costa.

Dilluns començarem el dia prou tranquil, però de cara a migdia creixeran nuclis de tempesta arreu del territori i que deixaran ruixats que podran ser localment forts. Aquests ruixats i tempestes es podran produir a tot el territori. Les temperatures continuaran sense canvis importants.

TENDÈNCIES

Les tempestes ens podrien acompanyar fins a mitjans de la pròxima setmana on de nou ens podrà visitar el ponent amb una configuració de bloqueig que impedirà que les Borrasques circulen pel sud peninsular i per tant passaran pel centre i nord d’Europa.

Anirem seguint dia a dia les possibles tempestes i la possible situació de ponent. Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando