Per Nando

2/03/2021

REGISTRES PLUJA,EVOLUCIÓ MODELS I AVANÇ TENDÈNCIES ☁️☁️☁️?????????☀️☀️☀️

Meteo

Destacats

Bona vesprada/nit, molta humitat i molt de núvol el dia de hui, però molt poca pluja de nou, en el mapa que vos he penjat baix voreu un dels causants perquè no ha plogut més al nostre territori.

Ací teniu la pols en suspensió que ens afecta en aquestes hores i que inclús demà i despus-demà continuarà afectant tota la part més oriental de la península, una pols en suspensió que té una densitat prou pronunciada i que pot arribar a ser tòxica per a la nostra salut i que fa setmanes que ens està afectant de manera directa gràcies a les diferents ubicacions dels grans centres d’acció.

PLUGES CAIGUDES

Precipitacions Font Avamet.

Precipitacions poc destacables, però així i tot hem arreplegat 9 mm a Enguera, 7 mm a Vallada o 6 mm a Alcoi ( Menetjador) o Bicorp.

PREVISIÓ.

Demà de nou esperem precipitacions molt dèbils al sud de València i nord d’Alacant on el cel pràcticament continuarà molt núvol durant tot el dia, a la resta podran obrir-se clarianes i per tant podran veure de nou el sol. Les temperatures es mantenen amb valors pareguts.

Dijous més sol i sense pluges a cap indret del territori Valencià. Divendres de nou més nuvolositat que inclús podrà tapar el sol en algun moment del dia, però no esperem pluges. Temperatures sense massa canvis.

TENDÈNCIA CAP DE SETMANA I TENDÈNCIA A PONENT PRÒXIMA SETMANA

El cap de setmana ens creuarà una borrasca molt desfigurada i que podrà deixar algun ruixat dèbil al territori Valencià, coses molt insignificants amb els models d’aquesta vesprada. El que sí que cada vegada pareix més clar és que la pròxima setmana es talla el predomini del llevant i de nou entrarem amb una situació d’altes pressions amb predomini del ponent que ens deixarà igual de secs com ens hem quedat amb el llevant.

Quina ruïna de models, fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando