Per Nando

2/03/2021

¡¡¡PLOU!!! SI ES POT DIR PLOURE?,CAP DE SETMANA DE PLUJA I TENDÈNCIES ROINS??????☁️☁️☁️☁️⛅⛅⛅⛅⛅

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Precipitacions. Font Avamet

Bon dia!!! De nou cel molt encapotat i si mirem el satèl·lit amb eixos núvols tan densos entrant de mar cap a terra pareix mentida que no estiga plovent amb gana, doncs no ho està fent,xirimiri que apenes ha sumat aquesta nit amb els 4 mm d’Énguera, 3 mm a Moixent o Anna o els 2,5 mm a Xella o al Menetjador d’Alcoi.

PREVISIÓ

Tant hui com demà encara espere algunes pluges molt inapreciables com les que s’estan produint des d’anit sobretot al sud de València i el nord d’Alacant. Demà tindrem repetició de la jugada, però ja començarem a veure alguns clars sobretot a l’interior nord del territori.

2 DIES DE TRANQUIL·LITAT

La situació sinòptica a partir del dijous és a l’espera d’una borrasca que se’ns acostarà per l’oest peninsular i el potent Anticicló que continuarà centrat sobre les Illes Britàniques.

El dijous lluirà el sol, però sense descartar alguns intervals de núvols sense més transcendència, les temperatures seguiran molt paregudes o com a molt podran pujar un poc a causa del sol que és vora amb més insistència. Divendres de nou lliurà el sol, però anirà tapant-se durant el dia a causa de l’acostament de la borrasca pel sud peninsular.

DE NOU PLUJA PER AL CAP DE SETMANA

El cap de setmana la situació que es veu als models és de l’anticicló sobre Centre-Europa i una borrasca creuant el golf de Cadis i tot això amb vent de llevant.

Per tant amb els models en mà sembla que de nou el cap de setmana seria prou inestable i amb algunes pluges des de dissabte mateix, però que sembla que serien més intenses i generals el diumenge amb el vent marítim molt marcat. Com sabeu situació que caldrà seguir perquè ja no em fie i tot pot canviar donat els últims esdeveniments.

EL PONENT SI QUE NO FALLARÀ

Sembla i si no es desvien massa els models que la pròxima setmana ens entra una situació de zonal a casa nostra, borrasques pel nord que ací no ens afectaran o que podran portar ponent. El llevant pareix que ara té fi, un llevant que tenia opcions per a portar pluja i l’únic que ha portat és runa.

Però bé, anem a seguir informant tots els dies ploga o no ploga i sobretot a tindre molta força per a poder tirar endavant dia a dia. ?????????. Fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando